Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

FOTO | O tânără a murit în timpul unui joc sexual online, sub privirile bărbatului care a plătit-o pentru a-i îndeplini o fantezie periculoasă
Hope Barden, 21 de ani, lucra ca îngrijitor pentru persoanele cu dificultăți de învățare și, ca să câștige un ban în plus, făcea videochat. Ea a murit în timpul unui joc erotic extrem care a fost comandat online de un bărbat.

Jerome Dangar, în vârstă de 45 de ani, cel care a plătit-o și a încurajat-o pe Hope să efectueze jocuri sexuale periculoase, a continuat să privească pe webcam atunci când tânăra s-a sufocat, fără să ceară niciun fel de ajutor, potrivit metro.co.uk.

Ancheta poliției a arătat că Hope și Jerome vorbeau online de trei luni, timp în care bărbatul i-a cerut tinerei să facă acte sexuale din ce în ce mai extreme.

Hope Barden făcea videochat pentru a câștiga un ban în plus

Trupul neînsuflețit al fetei a fost descoperit de un prieten, anul trecut, în luna martie. Poliția l-a arestat pe Jerome, acuzându-l de crimă, după ce medicul legist a stabilit că jocurile sexuale pe care el le-a cerut, i-au provocat lui Hope moartea.

În timp ce procesul în acest caz era încă în derulare, Jerome și-a luat viața în închisoare, în luna aprilie a acestui an.

Familia tinerei este devastată de cele întâmplate

Detectivul care s-a ocupat de cazul lui Hope a transmis că modul în care a murit tânăra ar trebui să transmită un mesaj puternic celor care participă la astfel de jocuri erotice periculoase.

Foto: Facebook / Hope Barden

Cine crede Mircea Cosma că sunt „baronii locali”: ”N-am fost baron, am fost conte. Baronii sunt primarii, nu mi-a plăcut niciodată să fiu primar”

Post-ul FOTO | O tânără a murit în timpul unui joc sexual online, sub privirile bărbatului care a plătit-o pentru a-i îndeplini o fantezie periculoasă apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close