Sânii reprezintă un element esențial în încrederea în sine și imaginea personală a fiecărei femei. Pentru cele care doresc să-și îmbunătățească sânii, există soluții chirurgicale personalizate pentru a obține aspectul dorit. În acest articol, vă vom ghida prin procedura de ridicare și mărire a sânilor și vă vom prezenta pe doctorița Luminița Banacu, medic primar cu o experiență vastă în chirurgia estetică.

Despre Doctorița Luminița Banacu

Cu o carieră în chirurgia estetică care se întinde pe parcursul a mai bine de 15 ani, doctorița Luminița Banacu s-a impus ca medic primar recunoscut pentru experiența și expertiza sa. Aceasta se specializează într-o gamă variată de proceduri chirurgicale estetice, inclusiv augmentarea sânilor. Este un nume de încredere pentru femeile care caută să-și îmbunătățească aspectul sânilor și să-și recâștige încrederea în sine.

Procedura de Ridicare și Mărire a Sânilor

Procedura de ridicare și mărire a sânilor este o intervenție chirurgicală care combină două tehnici pentru a obține rezultate remarcabile. Această procedură este ideală pentru femeile care se confruntă cu probleme precum sâni căzuți, pierderea volumului și sâni asimetrici. Iată câteva aspecte esențiale ale acestei proceduri:

1. Ridicare a Sânilor: Cunoscută și sub numele de mastopexie, această parte a procedurii implică îndepărtarea pielii în exces și repoziționarea sânilor pentru a obține o formă mai fermă și mai ridicată.

2. Mărire a Sânilor: Mărirea sânilor, sau augmentarea mamară, implică utilizarea implanturilor mamare pentru a adăuga volum și plinătate sânilor.

Când Să Alegeți Această Procedură?

Procedura de ridicare și mărire a sânilor este o opțiune pentru:

Date de Contact și Locații

Pentru a discuta în detaliu și a stabili dacă sunteți candidată potrivită pentru procedura de ridicare și mărire a sânilor, vă puteți contacta clinica doctoriței Luminița Banacu prin:

Clinica doctoriței Luminița Banacu are mai multe locații, inclusiv:

  1. Centrul de Diagnostic și Tratament Victor Babeș: Sos. Mihai Bravu nr. 281, București.
  2. Clinica EstetLaser: Strada Calusei nr. 11, sector 2, București.
  3. Clinica Slimart: Calea Floreasca 91-111, sector 1, București.

Înainte de a lua o decizie, este esențial să programați o consultație cu doctorița Luminița Banacu pentru a discuta obiectivele, eligibilitatea și a înțelege pe deplin procedura, riscurile și beneficiile acesteia.

În concluzie, procedura de ridicare și mărire a sânilor poate fi o modalitate eficientă de a obține o siluetă perfectă și de a recâștiga încrederea în sine. Cu experiența sa vastă și reputația solidă, doctorița Luminița Banacu vă poate ghida în această călătorie către îmbunătățirea aspectului sânilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *