Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

GALERIE FOTO / Cum arată Catălin Moroșanu, după ieșirea din spital. Nu ghicești unde a făcut primul drum! Primele imagini cu ”Moartea din Carpați”, în articol
Au apărut primele imagini cu luptătorul K1 Cătălin Moroșanu. Joi seară, moldoveanul a ajuns la spital, după meciul cu Daniel Sam, disputat în gala Dynamite Fighting Show. Moroșanu a învins, dar loviturile încasate de la Sam au lăsat urme pe corpul ieșeanului. Românul de 34 de ani a fost suspect de fracturi costale și a avut nevoie de investigații. Acum, este în afara oricărui pericol.

Moroșanu a ieșit din spital, iar primul drum l-a făcut la biserică. Imaginile intrate în posesia Libertatea îl arată pe ”Moro” cu nasul julit și cu o umflătură sub ochiul drept, semn al durității contactului cu pumnii și picioarele lui Daniel Sam.

Britanicul l-a pus la podea în prima repriză

Cătălin Moroșanu și-a luat revanșa în fața lui Daniel Sam, în lupta de joi. Însă, victoria s-a obținut cu sacrificii. “Moartea din Carpați” le-a dat emoții spectatorilor din Cluj chiar în prima repriză, când britanicul de aproape 2 metri și 123 de kilograme l-a pus la podea cu un genunchi direct în plex.

Cătălin Moroșanu a spus, la finalul luptei: ”Îmi vine să plâng. Este ultimul meu meci în România, mă bucur că am luptat aici, în Ardeal, alături de voi”. Nimic despre mult-așteptatul duel cu guralivul Daniel Ghiță.

După succesul cu Sam, Moroșanu a ajuns la 48 de victorii, dintre care 28 obținute înainte de limită, și 11 înfrângeri. De cealaltă parte, britanicul a suferit a 17-a înfrângere din carieră.

De menționat că, ajuns la spital, Moroșanu a stat pe mâinile medicilor până la 4.00, scria prosport.ro. S-a presupus chiar că ar putea avea probleme grave, însă doctorii l-au liniștit.

Post-ul GALERIE FOTO / Cum arată Catălin Moroșanu, după ieșirea din spital. Nu ghicești unde a făcut primul drum! Primele imagini cu ”Moartea din Carpați”, în articol apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close