Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

GALERIE FOTO/ VIVA! aniversează 20 de ani. A început cea mai așteptată petrecere a primăverii
Atmosferă de poveste la petrecerea VIVA! 2019. Aproximativ 100 de vedete au răspuns invitației de a participa, miercuri seara, 22 mai, la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului.

Printre vedetele  invitate la petrecerea VIVA! 2019, organizată la Clubul Diplomatic din Capitală,  se numără Andreea Marin, Andreea Esca, Andreea Bălan, Alexandra Stan, Alina Pușcaș, Anda Adam, Cătălin și Andra Măruță, Monica Bârlădeanu și Anca Serea.

Rând pe rând, vedetele care au răspuns invitației de a participa la petrecerea VIVA!2019, unul din cele mai așteptate eveniment mondene al anului, au început să sosească pe covorul roșu, puțin după ora 19.00. Au fost apariții spectaculoase și ținute care întorc toate privirile.
Rămâneți pe Libertatea pentru a vă vedea vedetele preferate, pentru a le analiza ținutele, pentru a trage cu urechea la discuțiile dintre ele și pentru a le afla planurile de viitor. Reporterii Libertatea îi vor intervieva pe invitați, astfel că vă vom ține la curent cu noutățile.
Citește și

GSP: Seism în economia românească! Telekom negociază împărțirea între Orange și RCS

 

Post-ul GALERIE FOTO/ VIVA! aniversează 20 de ani. A început cea mai așteptată petrecere a primăverii apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close