În domeniul construcțiilor, echipamentele reprezintă o componentă crucială a succesului unui proiect. Când vine vorba de compactarea solului și a materialelor de construcții, GENCO’93 este partenerul de încredere pe care îl căutați. Cu o experiență extinsă în furnizarea de utilaje și echipamente pentru construcții, GENCO’93 oferă o gamă variată de cilindri compactori de înaltă calitate, concepuți pentru a vă ajuta să finalizați proiectele cu succes.

Excelență în Calitate Calitatea este punctul central în ceea ce privește cilindrii compactori de la GENCO’93. Suntem mândri de parteneriatele noastre cu branduri de renume, cum ar fi Bomag, ceea ce ne permite să vă punem la dispoziție echipamente fiabile și durabile. Cilindrii compactori sunt esențiali în construcții, iar calitatea lor poate face diferența între un proiect reușit și unul cu probleme.

Diversitate de Opțiuni GENCO’93 vă oferă o gamă extinsă de cilindri compactori pentru a satisface cerințele specifice ale proiectelor dvs. Indiferent dacă aveți nevoie de o placă vibratorie unidirecțională ușoară sau de un cilindru compactor reversibil puternic, avem o soluție pentru fiecare nevoie. Iată câteva dintre opțiunile noastre:

  1. Placă Vibratoare Unidirecțională Bomag BP 12/50 A – Cu o greutate de 82 kg, acest model este ideal pentru compactarea terenurilor mai mici și este disponibil la un preț competitiv de 1950 EURO.
  2. Placă Vibratoare Reversibilă Bomag BPR 25/50 – Cu o greutate de 140 kg, acest cilindru compactor reversibil este versatil și potrivit pentru o gamă variată de aplicații. Prețul său este de 4350 EURO.
  3. Placă Vibratoare Reversibilă Bomag BPR 35/60 – Cu o greutate de 205 kg, acest cilindru oferă o putere impresionantă de compactare și este disponibil la un preț de 5100 EURO.

Servicii Profesionale de Asistență și Mentenanță La GENCO’93, nu oferim doar echipamente de construcții de înaltă calitate, ci și suport de încredere pe tot parcursul proiectului. Furnizăm servicii complete de reparații și mentenanță în locațiile noastre din mai multe orașe din România. Ne asigurăm că echipamentele dvs. funcționează în cea mai bună stare.

Dacă sunteți în căutarea cilindrilor compactori de încredere pentru proiectele dvs. de construcții, nu ezitați să ne contactați la GENCO’93. Suntem aici pentru a vă oferi echipamente de top, calitate superioară și servicii excelente pentru a vă ajuta să finalizați proiectele cu succes.

Pentru informații suplimentare și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@genco93.ro sau la numerele de telefon/Fax +40 216670298 și +40 216670299.

Cu GENCO’93, aveți încredere că echipamentele dvs. de construcții sunt gestionate de profesioniști. Construim împreună un viitor solid și de succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *