Cu o experiență de peste 30 de ani în industria echipamentelor pentru construcții, GENCO’93 se impune drept un partener de încredere atunci când vine vorba despre furnizarea de compactoare de teren de cea mai înaltă calitate. Suntem aici pentru a vă ajuta să gestionați procesul de compactare a terenului în proiectele dvs., indiferent de dimensiunea sau complexitatea acestora.

Calitate Superioară, Performanță Excepțională

La GENCO’93, punem calitatea produselor noastre pe primul loc. Compactoarele de teren pe care le oferim sunt fabricate de branduri de prestigiu, precum Bomag, și se remarcă prin performanța lor excepțională în procesul de compactare. Cu o gamă variată de modele, suntem convinși că veți găsi compactoarele potrivite pentru proiectul dvs.

Iată câteva din modelele noastre de compactoare de teren:

Pachet Complet de Servicii pentru Client

La GENCO’93, ne preocupăm nu doar de furnizarea de echipamente de înaltă calitate, ci și de oferirea unui pachet complet de servicii. Asigurăm reparații și mentenanță la toate locațiile noastre, pentru a vă ajuta să mențineți echipamentele în cea mai bună formă.

De asemenea, vă punem la dispoziție opțiuni de echipamente second-hand de încredere, cum ar fi Autopompele de beton Putzmeister, pentru a vă ajuta să economisiți resurse.

Contactați-ne Astăzi

GENCO’93 este partenerul de încredere de care aveți nevoie pentru a asigura compactarea eficientă a terenului în proiectele dvs. Cu locații în București, Bolintin Deal, Dumbrăveni, Timișoara și Iași, suntem aici pentru a vă sprijini.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@genco93.ro sau la numerele de telefon/fax +40 216670298, +40 216670299. Echipa noastră experimentată este pregătită să vă ajute să găsiți soluția de compactare a terenului care se potrivește perfect proiectului dvs.

Cu GENCO’93, aveți la dispoziție echipamente de înaltă calitate pentru a vă asigura că proiectul dvs. de construcție va decurge cu succes și eficiență. Facem construcția mai ușoară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *