Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Horoscop 10 mai 2019. Gemenii sunt nesiguri și pot avea reacții exagerate azi
Horoscop 10 mai 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 10 mai 2019 – Berbec:

Poți ajunge să îți storci mintea ca să găsești soluții pentru conflictele de azi și să observi că nimic nu se leagă. Poate că problema e evaluarea ta inițială, posibil eronată.

Horoscop 10 mai 2019 – Taur:

Ar trebui să fii în formă și probabil că asta așteptai și tu de te revolți la orice obstacol, oricât de mic. Ar fi mai bine să fii calm, atât cât poți și vei reuși să rezolvi câte ceva.

Horoscop 10 mai 2019 – Gemeni:

Te simți nesigur și există riscul să ai reacții exagerate, din acest motiv, nu față de cei care te fac să te simți nesigur ci față de cine nu trebuie.

Horoscop 10 mai 2019 – Rac:

Este important să te ocupi de echilibrul tău, în toate sensurile posibile. Așa vei înțelege și că problemele cu care te confrunți astăzi nu sunt chiar atât de dificile pe cât par.

Horoscop 10 mai 2019 – Leu:

Ai în față o zi de consum intens, deși după ce va trece furtuna emoțională vei sta să te întrebi, mult și bine, de ce te-ai agitat atâta. Ar fi bine să te întrebi înainte să te agiți.

Horoscop 10 mai 2019 – Fecioară:

Îți va fi foarte util să știi că ziua de astăzi accentuează anumite nemulțumiri, iar reacțiile tale tind să devină cele ale unui copil nemulțumit că nu primește ce a cerut.

Horoscop 10 mai 2019 – Balanță:

Contează foarte mult să ții cont de solicitările celor din jur, dar să nu le dai prioritate absolută, dacă nu e nevoie. Așa vei ajunge să fii nemulțumit de tine.

Horoscop 10 mai 2019 – Scorpion:

Ai parte de o zi complicată, care te poate pune foarte serios pe gânduri, ca să lămurești, măcar pentru tine, anumite situații care te-au preocupat mult.

Horoscop 10 mai 2019 – Săgetător:

Ești tentat să faci ce îți trece prin cap, deși nici măcar nu ești convins că ceea ce ai de gând e un lucru bun sau cel mai bun lucru pe care l-ai putea face.

Horoscop 10 mai 2019 – Capricorn:

Ai nevoie de o voință puternică pentru a rezista ispitelor acestei zile care vor veni de la orgoliul propriu care atunci când intră pe fir, poate face ravagii.

Horoscop 10 mai 2019 – Vărsător:

Te zbați și nu știi nici tu de ce. Dacă ai sta pe gânduri, ai putea spune o mie de motive, dar nu acestea contează ci cum alegi tu să tratezi aceste gânduri negre.

Horoscop 10 mai 2019 – Pești:

Ai nevoie de liniște, de o foarte bună organizare a timpului și de o dozare inteligentă a eforturilor pe care le depui, ca să nu te supere prea mult tot ce vei avea de făcut astăzi.

Citește și previziunile Uraniei

Post-ul Horoscop 10 mai 2019. Gemenii sunt nesiguri și pot avea reacții exagerate azi apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close