Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Horoscop 13 iunie 2019. Gemenii au probleme la serviciu
Horoscop 13 iunie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 13 iunie 2019 – Berbec:

Principala problemă a zilei poate veni de la impresia ta că multe dintre situațiile problematice nu se vor rezolva decât cu mari eforturi, din partea ta.

Horoscop 13 iunie 2019 – Taur:

Te bucuri de cooperarea unora dintre apropiați, dar vrei un anumit rezultat pentru tine și oricât ai încerca să ascunzi, tot se vede.

Horoscop 13 iunie 2019 – Gemeni:

Situația ta la serviciu ți se pare prea instabilă ca să mai depui cine știe ce eforturi. Știi că nu e corect să ajungi la astfel de concluzii, fără să discuți cu ceilalți.

Horoscop 13 iunie 2019 – Rac:

Vei fi tentat să te impui cu orice preț, în fața unora dintre prieteni, rude sau asociați. Chiar dacă ți-ai pus mănușile de catifea, intenția ta reală este evidentă.

Horoscop 13 iunie 2019 – Leu:

Păstrezi pentru tine anumite intenții, dorințe sau nemulțumiri, dar cei care te cunosc vor reuși să vadă și se vor oferi să te ajute.

Horoscop 13 iunie 2019 – Fecioară:

Te amăgești singur, cu bună știință sau nu, crezând că unii dintre partenerii din acest moment sunt de acord cu condițiile pe care le pui pentru a vă asocia într-un proiect.

Horoscop 13 iunie 2019 – Balanță:

Este mai important să construiești ceva cu propriile puteri, decât să trăiești cu impresia că ai nevoie doar de o ocazie norocoasă pentru a crește profesional.

Horoscop 13 iunie 2019 – Scorpion:

Este posibil să ajungi la divergențe majore cu partenerii importanți din cauza secretelor pe care le are fiecare și nu dorește să le împărtășească.

Horoscop 13 iunie 2019 – Săgetător:

Ai nevoie de un efort de concentrare sau de o motivație puternică pentru a te țin de cuvânt, mai ales la serviciu, dar și acasă.

Horoscop 13 iunie 2019 – Capricorn:

Poți vedea cu ochii tăi ce iluzii hrănești și de ce acestea pot deveni un obstacol serios în calea construirii unor relații frumoase cu cei dragi.

Horoscop 13 iunie 2019 – Vărsător:

Te poate nemulțumi ceva anume acasă sau în familie sau ai putea deveni abia acum conștient de faptul că îți lipsește ceva sau ți-e dor de cineva.

Horoscop 13 iunie 2019 – Pești:

E cam multă nehotărâre în tot ce planifici tu astăzi și asta te nemulțumește, deși nu ai nimic împotriva unor oscilații, din când în când.

Citește și previziunile Uraniei

Post-ul Horoscop 13 iunie 2019. Gemenii au probleme la serviciu apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close