Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Horoscop 15 mai 2019. Săgetătorii au spor în tot ceea ce fac
Horoscop 15 mai 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile: 

Horoscop 15 mai 2019 – Berbec:
Începând de azi ai putea fi ispitit să îți încalci propriile limitări, de exemplu pe cele alimentare sau cele legate de cheltuieli.

Horoscop 15 mai 2019 – Taur:
Vei arăta mai bine, te vei simți mai bine și vei reuși să uiți și de nemulțumirile acute, cele care îți umbreau zilele. Starea de sănătate poate reveni la normal.

Horoscop 15 mai 2019 – Gemeni:
Încep să se contureze șanse noi, dar pe care nu le poți controla în mod direct. Sunt oameni pe care nu îi cunoști, la care nu ai acces, dar care fac lucruri bune.

Horoscop 15 mai 2019 – Rac:
Relațiile cu rudele, prietenii sau cunoștințele pe care le-ai dori mai aproape, intră într-o nouă etapă, mai favorabilă unor realizări de care să se bucure mai mulți oameni.

Horoscop 15 mai 2019 – Leu:
Apare un element nou la locul de muncă, o persoană care te apreciază în mod deosebit sau care are nevoie de ajutorul tău pentru un proiect important.

Horoscop 15 mai 2019 – Fecioară:
Ți se poate deschide o ușă care duce la o persoană anume sau îți oferă acces la anumite resurse de care aveai neapărată nevoie.

Horoscop 15 mai 2019 – Balanță:
Se anunță o perioadă ceva mai stabilă pe plan financiar, în care pot să apară beneficii de tot felul, inclusiv cadouri sau beneficii surpriză.

Horoscop 15 mai 2019 – Scorpion:
Ai șansa de a ajunge la o înțelegere cu unul dintre partenerii importanți care te poate ajuta într-o problemă vitală sau care promite să ocupe un loc vital în existența ta.

Horoscop 15 mai 2019 – Săgetător:
Ai spor în tot ce faci, orice ai avea de făcut, iar această vitalitate suplimentară se va vedea în rezultatele pe care le-ai putea obține.

Horoscop 15 mai 2019 – Capricorn:
Vei putea să descoperi sau să redescoperi cât de frumos e sentimentul care te aduce aproape de cei dragi și care este locul acestuia în viața ta.

Horoscop 15 mai 2019 – Vărsător:
Te bucuri de o schimbare în casă sau în familie. Crește dragul de confort sau doar se populează casa cu o persoană specială, a cărei prezență îți face bine.

Horoscop 15 mai 2019 –  Pești:
Se schimbă ceva în atitudinea ta față de cei din anturajul apropiat, iar răspunsul va fi o confirmare puternică a faptului că ai făcut o alegere bună.

Citește și previziunle Uraniei

Post-ul Horoscop 15 mai 2019. Săgetătorii au spor în tot ceea ce fac apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close