Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Horoscop 18 mai 2019. Taurii ar trebui să evite orice discuție în contradictoriu
Horoscop 18 mai 2019 – Citește previziunile pentru fiecare zodie: 

Horoscop 18 mai 2019 – Berbec:
Incep să se vadă efectele unor decizii neinspirate pe care le-ai luat, încălcând drepturile naturale ale unora dintre membrii familiei.

Horoscop 18 mai 2019 – Taur:
Ar fi bine să eviți orice discuție în contradictoriu, chiar și cu cei cu care te înțelegi foarte bine, de obicei. Nu este o zi obișnuită și nici consecințele nu vor fi simple.

Horoscop 18 mai 2019 – Gemeni:
Ar fi de dorit, pentru binele tău și al celor din jurul tău, să fii temperat în toate, de la vorbe până la gesturile demonstrative care îți plac atât de mult.

Horoscop 18 mai 2019 – Rac:
Este necesar un efort special pentru a extrage un înțeles din situațiile pe care le vei trăi astăzi. Tocmai de aceea, ar fi bine să nu te grăbești cu concluziile.

Horoscop 18 mai 2019 – Leu:
Ești invitat, din nou, la mai multă deschidere, față de ideile altora, față de propunerile lor. Este dureros să trăiești într-o lume închisă, compusă doar din părerile tale.

Horoscop 18 mai 2019 – Fecioară:
Ai ceva foarte valoros de învățat dintr-o nereușită, un eșec dureros sau o situație complicată. Ar fi bine să rămâi curat la suflet și nu te încarci cu poveri inutile.

Horoscop 18 mai 2019 – Balanță:
Poate că vor apărea unele neplăceri, de unde nu te aștepți. Reacția ta poate face diferența, în sensul de a accentua problemele sau a le căuta o soluție.

Horoscop 18 mai 2019 – Scorpion:
Multe sunt intense astăzi, mai ales în cuplu sau alte relații importante. Nu va fi ușor, dar vei reuși să temperezi orice situație, dacă îți vei dori acest lucru.

Horoscop 18 mai 2019 – Săgetător:
Este o zi cu tendințe puternice, care vin sub forma unor dorințe pe care nu vrei să ți se le refuzi, deși știi și tu că sunt mai mult niște mofturi.

Horoscop 18 mai 2019 – Capricorn:
Poți încerca să forțezi pe cineva drag să cedeze într-o problemă anume, dar ar trebui să te gândești dacă rezultatul va fi cel pe care îl dorești.

Horoscop 18 mai 2019 – Vărsător:
Este o zi care te invită la moderație în toate, mai ales dacă ai ceva important de discutat cu cei din familie. Izbucnirile nervoase nu vor aduce nimic bun.

Horoscop 18 mai 2019 – Pești:
Vei fi tentat să te lași dus de valul unor emoții negative și să nu îți mai pese de consecințe. Știi deja că dacă pornești pe această cale, îți vei umbri singur întreaga zi.

Citește și previziunile Uraniei

Post-ul Horoscop 18 mai 2019. Taurii ar trebui să evite orice discuție în contradictoriu apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close