Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Horoscop 22 iunie 2019. Berbecii au nevoie de odihnă
Horoscop 22 iunie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 22 iunie 2019 – Berbec:

Invitația acestei zile este exact ce ai tu nevoie în acest moment, odihnă și revigorare. Va trebui să înfrunți anumite obstacole, ca să reușești, dar merită să faci acest efort.

Horoscop 22 iunie 2019 – Taur:

Te atrage ideea de a petrece mai mult timp în compania unor prieteni, persoane dragi, care îți schimbă gândurile. Ar fi bine să ții cont de această dorință.

Horoscop 22 iunie 2019 – Gemeni: După o primă parte a zilei mai agitată, vei descoperi că este inutil să te agiți și că aveai nevoie de odihnă, nu de conflicte sau dispute la orice pas.

Horoscop 22 iunie 2019 – Rac:

Dincolo de umbre ale unor emoții negative, de care te-ai atașat prea mult, vei descoperi partea frumoasă a vieții tale, cea de care ai nevoie acum.

Horoscop 22 iunie 2019 – Leu:

Dorințele tale nu se prea potrivesc cu tendințele zilei, dar dacă vei da dovadă de mai multă deschidere, vei reuși să te adaptezi și rezultatul să te încânte.

Horoscop 22 iunie 2019 – Fecioară:

Partenerul de cuplu are nevoie de altceva decât crezi tu și de aici se pot naște tot felul de divergențe care nu fac bine nimănui.

Horoscop 22 iunie 2019 – Balanță:

Munca te poate ajuta să alungi gândurile negre, inclusiv pe cele legate de munca în sine. Nemulțumirile nu ar trebui să te conducă spre concluzii negative.

Horoscop 22 iunie 2019 – Scorpion:

Ar fi bine să protejezi relațiile cu cei dragi, cu toți cei dragi, ca să nu ai motive de regret, mai târziu. Indiferent ce crezi acum, e mai bine să ai grijă de toți.

Horoscop 22 iunie 2019 – Săgetător:

Cauți pacea în mediul intim și bine faci, așa vei reuși nu numai să o găsești ci și să te revigorezi. Temerile te-ar putea tulbura mai mult decât e cazul.

Horoscop 22 iunie 2019 – Capricorn:

Ai tendința de a exagera anumite probleme personale, mai ales atunci când vorbești despre ele. Numai că nu îți folosește la nimic, ci dimpotrivă.

Horoscop 22 iunie 2019 – Vărsător:

Ai impresia că preocuparea ta exagerată legată de bani sau alte resurse nu e nici periculoasă, nici degradantă. Poate ar fi mai bine să reevaluezi situația.

Horoscop 22 iunie 2019 -Pești:

Ar fi mai bine să privești în față gândurile negre, ca să poți vedea că nu sunt decât rezultatul unor temeri, îndoieli în mare parte exagerate.

Citește și previziunile Uraniei

Post-ul Horoscop 22 iunie 2019. Berbecii au nevoie de odihnă apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close