" /> Horoscop 22 septembrie 2019. S-ar putea ca Leii să nu ia cele mai bune decizii - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Horoscop 22 septembrie 2019. S-ar putea ca Leii să nu ia cele mai bune deciziiHoroscop 22 septembrie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 22 septembrie 2019 – Berbec:

Ești tentat să respingi tot ce vine de la cei din familie, doar pentru că nu este ceea ce ai cerut. Nu rezolvi nimic așa, dar nu va conta acest lucru.

Horoscop 22 septembrie 2019 – Taur:

Primul impuls va fi acela de a te opune unor inițiative, propuneri sau simple idei venite de la apropiați. Vei găsi și motive, destule, dar nu sunt atât de reale pe cât spui tu acum.

Horoscop 22 septembrie 2019 – Gemeni:

Este posibil să nu îți dai seama imediat că reacționezi exagerat la anumite situații care sunt neplăcute, e adevărat, dar nu sunt deloc ieșite din comun.

Horoscop 22 septembrie 2019 – Rac:

Poate fi o zi umbrită de emoții negative pe care le tot strângi, în loc să cauți o soluție ca să te eliberezi de ele. Ar fi bine să îți rezervi un interval de timp pentru relaxare.

Horoscop 22 septembrie 2019 – Leu:

S-ar putea să nu iei cele mai bune decizii, cel puțin pe moment, dar nu ai de ce să faci din asta un capăt de țară. Poate că ai, în acest moment, o gândire mai tulbure.

Horoscop 22 septembrie 2019 – Fecioară:

Te pot afecta multe, de la replicile insuficient gândite ale unor apropiați la gesturile lor neinspirate. Dacă știi ce e bine pentru tine, vei trece peste toate aceste mici neplăceri.

Horoscop 22 septembrie 2019 – Balanță:

Este o zi destul de încărcată, dar nu dificilă și ca să poți face față onorabil momentelor tensionate nu ai nevoie decât de ceva mai multă răbdare, în orice situație.

Horoscop 22 septembrie 2019 – Scorpion:

Ai de ales între nostalgia după trecut și prezentul care e nemulțumitor. Ca să îți fie mai ușor să alegi, trebuie să știi că prezentul mai poate fi modelat.

Horoscop 22 septembrie 2019 – Săgetător:

Ești mai vizibil pentru un număr mai mare de oameni, dar asta poate duce inclusiv la o pierdere de timp și mai mare, cu preocupări care nu aduc nimic bun.

Horoscop 22 septembrie 2019 – Capricorn:

Te consideri nedreptățit și ești dornic să iei măsuri oricât de dure, ca să îți recapeți autoritatea și poziția pierdute de curând.

Horoscop 22 septembrie 2019 – Vărsător:

S-ar putea să mergi mai departe cu anumite alegeri sau decizii de care te-ai îndoit destul de mult. Problema e că nu vei mai putea da înapoi, decât foarte greu.

Horoscop 22 septembrie 2019 – Pești:

Ai nevoie de confirmări ca să îți exprimi sentimentele, dar nu e momentul să ceri de la cei dragi dovezi de afecțiune. Mai degrabă ar trebui să le oferi tu primul.

Post-ul Horoscop 22 septembrie 2019. S-ar putea ca Leii să nu ia cele mai bune decizii apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close