Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Horoscop 30 mai 2019. Săgetătorii au șansa de a crea atmosfera dorită în mediul intim,
Horoscop 30 mai 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 30 mai 2019 – Berbec:

Ai la dispoziție energia specială a acestei zile pentru a repara acele relații care au început să scârțâie sau dau semne că încep să se prăbușească.

Horoscop 30 mai 2019 – Taur:

Ai nevoie de bună înțelegere cu cei din anturajul apropiat, dar de tine depinde, în primul rând acest lucru. Nu poți pretinde respect de la nimeni.

Horoscop 30 mai 2019 – Gemeni:

Ai tendința de a deveni prea rațional într-o zi care încurajează exprimarea sentimentelor. Acest amestec al minții în treburile inimii nu duce la nimic bun.

Horoscop 30 mai 2019 – Rac:

Ai șansa de a descoperi că te leagă sentimente foarte frumoase de prieteni sau rude, oameni cu care te asociezi de bunăvoie, nu din vreo obligație.

Horoscop 30 mai 2019 – Leu:

Te bucuri de simpatia unui grup anume, cel care te interesează cel mai mult, chiar dacă nu ți-e ușor să recunoști acest lucru.

Horoscop 30 mai 2019 – Fecioară:

Aspirațiile tale sunt nobile, dar ai nevoie de sprijin pentru a ajunge acolo, iar pe acesta îl vei obține doar dacă vei respecta anumite condiții.

Horoscop 30 mai 2019 – Balanță:

Poți avea parte de momente frumoase la locul de muncă și acasă. Dincolo de bucuria unor lucruri bine făcute, ai și șansa unor relații frumoase cu cei din jur.

Horoscop 30 mai 2019 – Scorpion:

Se așteaptă de la tine un sacrificiu pentru binele unui grup, poate chiar grupul celor de care te leagă sentimentele cele mai frumoase de care ești capabil.

Horoscop 30 mai 2019 – Săgetător:

Ai șansa de a crea atmosfera dorită în mediul intim, ca să te poți simți bine, să te revigorezi și să îți schimbi rapid anumite idei negative.

Horoscop 30 mai 2019 – Capricorn:

Este o zi favorabilă pentru a-ți recunoaște sentimentele și a le exprima într-un mod cât mai frumos. Este important să le acorzi locul cuvenit în viața ta.

Horoscop 30 mai 2019 – Vărsător:

Ești tentat să îi consideri de încredere doar pe acei apropiați care te sprijină în mod direct și concret, de exemplu financiar.

Horoscop 30 mai 2019 – Pești:

Ai o imagine bună în anturaj, dar te nemulțumește altceva. Imaginea bună nu are vreo valoare în sine, decât dacă este rezultatul unor fapte bune.

Citește și previziunile Uraniei

Post-ul Horoscop 30 mai 2019. Săgetătorii au șansa de a crea atmosfera dorită în mediul intim, apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close