Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Horoscop 4 iunie 2019. Leii riscă să piardă un prieten din vină proprie
Horoscop 4 iunie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 4 iunie 2019 – Berbec

Ai în față o zi care poate fi presărată cu numeroase momente de conflict din cauza unor neînțelegeri minore care devin mari din cauză că le lipsește bunăvoința celor implicați.

Horoscop 4 iunie 2019 – Taur

Faci un efort special ca să recuperezi anumite sume despre care știi sigur că nu ți se cuvin sau, cel puțin, nu ți se cuvin doar ție.

Horoscop 4 iunie 2019 – Gemeni

Este foarte important să îți păstrezi mintea cât poți tu de limpede și să vorbești după ce ai gândit mai mult timp ceea ce crezi că trebuie spus.

Horoscop 4 iunie 2019 – Rac

Ies la lumină informații despre care spui că te stresează, dar nu sunt noutăți. Noutatea poate fi doar felul în care sunt formulate de oameni care nu au doar intenții bune.

Horoscop 4 iunie 2019 – Leu

Există riscul să pierzi un prieten dintr-o prostie, dacă vorbește gura fără tine sau exagerezi cu insistențele pentru un proiect personal.

Horoscop 4 iunie 2019 – Fecioară

Ai ocazia să ieși dintr-un grup care nu ți-a adus prea multe lucruri bune și să îți construiești, prin muncă, o altă imagine, mai bună.

Horoscop 4 iunie 2019 – Balanță

Trebuie să decizi ce iei cu tine mai departe, dacă bagajul cu idei vechi, falimentare, merită să fie dus pe umerii tăi și de acum înainte.

Horoscop 4 iunie 2019 – Scorpion

Ai vrea să faci o ultimă șmecherie, înainte să ți se epuizeze anumite resurse sau să fi prins cu mâța în sac. De fapt, îți forțezi norocul.

Horoscop 4 iunie 2019 – Săgetător

Sunt posibile discuții complet inutile cu oameni care au cu totul alte interese decât cele pe care le clamează în gura mare, zi de zi.

Horoscop 4 iunie 2019 – Capricorn

Pot să iasă la lumină detalii mai puțin măgulitoare despre activitatea ta profesională, de exemplu faptul că nu ai mai trecut pe acolo de ceva vreme.

Horoscop 4 iunie 2019 – Vărsător

Tot către cei dragi trebuie să îți îndrepți atenția, dar o atenție constructivă, încărcată cu dorința de a-i înțelege și de a-i ajuta, atât cât poți.

Horoscop 4 iunie 2019 – Pești

Ești pe punctul de a renunța la un proiect legat de casă, de familie. Poate că va fi bine și așa, cu planuri mai puține sau mai simple.

Citește și previziunile Uraniei

Post-ul Horoscop 4 iunie 2019. Leii riscă să piardă un prieten din vină proprie apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close