Când vine vorba de transportul de mărfuri între România și Italia, Cargo Service Italia este un nume de încredere cunoscut pentru servicii inovatoare și de înaltă calitate. Cu o experiență de peste două decenii în domeniul transportului de mărfuri, această companie și-a construit o reputație solidă.

Oferind Varitate de Servicii pentru Diverse Nevoi

Cargo Service Italia oferă o gamă variată de servicii pentru a satisface nevoile variate ale clienților săi. Transportul coletelor reprezintă unul dintre serviciile de bază ale companiei, acoperind plicuri ușoare și colete cu o greutate maximă de 30 kg. Cu termene de livrare între 4 și 5 zile lucrătoare, clienții pot avea încredere că mărfurile lor vor ajunge la destinație la timp.

Pentru clienții care necesită depozitare temporară, Cargo Service Italia oferă opțiuni de depozitare în depozitele sale din România (Bragadiru și Oradea) și Italia (Civitanova Marche), asigurând păstrarea în condiții sigure și controlate.

O Flotă Diversificată de Vehicule

Cu o flotă diversificată, care include dubițe și camionete carosate, Cargo Service Italia asigură că mărfurile sunt transportate în condiții sigure și călătoresc cu grijă până la destinație.

Preluare Eficientă și Profesionalism

Cargo Service Italia înțelege importanța timpului și oferă preluare zilnică, cu notificare în prealabil, pentru a face experiența clienților cât mai simplă și mai eficientă.

Informații de Contact

Cu angajamentul său față de inovație, fiabilitate și calitate, Cargo Service Italia este partenerul de încredere pentru transportul de colete între România și Italia. Beneficiați de servicii de transport eficiente și profesionale pentru a satisface nevoile dvs. de livrare de mărfuri în mod prompt și sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *