Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Insula Flatey, paradisul natural din Islanda. Este considerată cea mai frumoasă din lume

Insula Flatey este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase destinații turistice din lume.

Potrivit unui top realizat de site-ul Big 7 Travel, bazat pe voturile internauților, insula Flatey din Islanda ocupă primul loc într-un top al celor mai frumoase insule din lume.

Insula Flatey are doar șase locuitori permanenți. Este situată în largul costei de nord-vest a Islandei și are o suprafață de 1,9 kilometri.

Insula Flatey face parte dintr-un arhipelag format din 40 de insule situate într-un golf și este singura locuită dintre acestea.

Pe insulă se ajunge cu un vas care pleacă din orașul Stykkishólmur. Odată ajunși în paradisul islandez, turiștii se pot caza în singurul hotel din zonă, HOtel Flatey, care este deschis pe durata celor trei luni de vară.

Beautiful remote Flatey Island off the west coast of #Iceland has been named the ‘World’s Best Place’ according to Big 7 Travel in their top 50 islands 2019. With just 6 residents, the island boasts huge biodiversity & puffin colonies. https://t.co/3vmZbek07Z #geographyteacher— Discover the World Education (@DTW_Education) October 3, 2019

Insula este recunoscută pentru frumusețea naturală. Aici pot fi văzute nu doar peisaje superbe, ci și 35 de specii de păsări.

De asemenea, cea mai veche bibliotecă din Islanda, construită în anul 1864, se află pe insula Flatey. Pe insulă există și o bisericăcare datează din anul 1926.

În topul realizat de site-ul de călătorii Bif 7 Travel, insula Flatey este urmată de Palawan, din Filipine, și Espiritu santo, din Vanuatu.

FOTO: capturi video

Post-ul Insula Flatey, paradisul natural din Islanda. Este considerată cea mai frumoasă din lume apare prima dată în Libertatea.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close