Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Inundaţii în Piatra-Neamţ după avertizarea de Cod roşu. 15 persoane au fost evacuate
Mai multe personae au fost evacuate, între care 3 copii, au fost evacuate în Cartierul Văleni din municipiul Piatra-Neamţ, afectat grav de inundații, în noaptea de miercuri spre joi.

Pârâul care trece prin zonă a ieşit din matcă şi, alături de torenţii formaţi pe dealuri, au creat viituri care au inundat mai multe locuinţe. De asemenea, infrastructura rutieră a fost distrusă de viituri, iar ştrandul municipal a fost inundat pentru a treia oară în această lună. Potrivit ISU Neamţ, la numărul unic de urgenţă 112 s-au înregistrat zeci de apeluri din partea locuitorilor municipiului reşedinţă. Municipiul Piatra-Neamţ a fost, în noaptea de miercuri spre joi, sub avertizare Cod Roşu de ploi torenţiale şi descărcări electrice, populaţia fiind avertizată, de două ori, prin sistemul Ro-Alert, să se adăpostească şi să nu staţioneze sub arbori sau reţele electrice, potrivit Agerpres. Pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de Codul Roşu de fenomene meteo periculoase, începând cu ora 22,15 a fost activată grupa operativă, iar în sprijinul pompierilor din Piatra-Neamţ au fost chemate echipaje de la Detaşamentele de pompieri Roman şi Târgu Neamţ.

FOTO: ISU Neamț

Citește și

Tânăra care a căzut prin geamul unui autobuz, în Ploieşti, a ratat Bac-ul. «Sper ca anul viitor să pot susține examenul»

Post-ul Inundaţii în Piatra-Neamţ după avertizarea de Cod roşu. 15 persoane au fost evacuate apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close