Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Inundații în Teleorman după ploile torențiale. Două drumuri și zeci de gospodării, invadate de ape / FOTO
Drumul european 70 a fost inundat în dreptul localității localităţii Drăgăneşti Vlaşca din județul Teleorman, motiv pentru care în această zonă se circulă cu dificultate. În urma ploilor torențiale, apa a invadat zeci de gospodării, dar și un drum județean.

Traficul pe Drumul european 70 este îngreunat, luni, în dreptul localităţii Drăgăneşti Vlaşca deoarece apa s-a scurs pe carosabil. Apa a ajuns pe șosea în urma inundațiilor produse în noaptea de duminică spre luni, notează Mediafax.

De asemenea, și drumul județean 503, care trece prin localitatea Drăgăneşti Vlaşca, a fost inundat.
„În localitatea Drăgăneşti Vlaşca, circulaţia a fost îngreunată de apa trecută peste carosabil, pe DJ 503 şi pe DE 70, traficul în zonă fiind fluidizat cu ajutorul echipajelor de poliţie. Pentru restabilirea stării de normalitate şi diminuarea efectelor inundaţiilor, în zonele afectate acţionează în continuare importante forţe şi mijloace de intervenţie, situaţia fiind permanent monitorizată de către conducerea CJSU Teleorman”, a precizat Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, conform sursei citate.

În județul Teleorman, mai multe gospodării au fost inundate în urma ploilor abundente din noaptea de duminică spre luni.

Autoritățile locale spun că aproape 60 de gospodării au fost afectate. Peste 150 de pompieri au acționat în cursul zilei de luni în mai multe localități din județul Teleorman pentru a evacua apa cu ajutorul motopompelor.

Cele mai afectate localităţi din Teleorman sunt: Drăgăneşti Vlaşca, Orbeasca de Sus, Videle, Botoroaga, Gratia, Perii Broşteni şi Frăsinet, unde apa a pătruns atât în gospodării, cât şi în mai multe locuinţele oamenilor.

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundații pentru mai multe râuri din centrul și sudul țării, inclusiv în județul Teleorman.

Sursă foto: ISU Teleorman

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fisuteleorman.ro%2Fposts%2F2417445515157838&width=500″ width=”500″ height=”795″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Citește și:

Politico: Viorica Dăncilă promite să renunțe la modificarea legilor justiției. „Acest subiect a făcut mult rău partidului și a polarizat societatea noastră”

 

Post-ul Inundații în Teleorman după ploile torențiale. Două drumuri și zeci de gospodării, invadate de ape / FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close