Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Iohannis, reacţie acidă către PSD, după atacurile de la Galaţi: „Spun prostii despre Summitul de la Sibiu. Nici nu e de mirare, nu au înţeles nimic şi nu i-a invitat nimeni, pe bună dreptate”
Preşedintele Klaus Iohannis a dat o reacţie acidă, sâmbătă, la Iaşi, într-o dezbatere pe educaţie, la atacurile dure ale liderilor PSD, de la mitingul organizat la Galaţi. Şeful statului spune că aceştia “au spus prostii despre summitul de la Sibiu”. “Nici nu e de mirare, nu au înţeles nimic şi nu i-a invitat nimeni, pe bună dreptate!”, a spus Klaus Iohannis. El a spus că, după alegerile europarlamentare, se va contura “o cu totul altă abordare în politica românească, care va mătura şi va lăsa în coşul de gunoi al istoriei actuala guvernare eşuată”. 

Şeful statului a spus, în cadrul Forumul Educatiei 2019, că” după doi ani şi jumătate de rateuri şi guvernare eşuată, pesediştii trebuie să primească o reacţie, prin alegerile europarlamentare şi referendumul pe justiţie, din 26 mai.
Klaus Iohannis: “Dau la un post de ştiri şi aflu că un infractor şef, şeful infractorilor, zice aşa, că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol! Hai să vedem un pic cum e cu interesele!”
“Am auzit că spun prostii despre Summitul de la Sibiu. Nici nu e de mirare, nu au înţeles nimic şi nu i-a invitat nimeni, pe bună dreptate. Actuala guvernare are, de doi ani şi jumătate, alte preocupări şi alte interese dect românii. România se confruntă, ca urmare a acestei guvernări dezastruoase, cu numeroase obstacole, care ne împiedică să fructificăm aceste proiecte europen”, a spus şeful statului.

Preşedintele s-a referit şi la acuzaţiile aduse de Liviu Dragnea, potrivit cărora preşedintele a reprezentat, la Sibiu, interesele străinilor şi nu pe a cetăţenior români.

“Dau la un post de ştiri şi aflu că un infractor şef, şeful infractorilor (..) zice aşa, că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol. Hai să vedem un pic cum e cu interesele. Dacă vorbim de educaţie, interesul românilor este să aibă o educaţie de calitate. Eu reprezint interesul românilor, care vor educaţie de calitate. Românii vor autostrăzi. Şi eu reprezint interesul românilor care vor autostrăzi. Românii îşi doresc spitale. Da, şi eu îmi doresc spitale noi, moderne, pentru România. Este interesul meu şi al românilor să avem spitale noi. Pe cei de la PSD, educaţia nu îi interesează, despre autostrăzi nu se mai vorbeşte, spitalele regionale, au fost bune doar în campania la parlamentare, în 2016. Nu sunt interesele PSD-ului. Formularea corectă ar fi fost reprezintă interesele străine PSD, dar interesele românilor”, a spus şeful statului.
Klaus Iohannis: “După alegerile europarlamentare, se va coagula “o cu totul altă abordare în politica româneşască, care va mătura şi va lăsa în coşul de gunoi al istoriei actuala guvernare eşuată”
Klaus Iohannis a mai spus că “România merită mai mult decât PSD” şi a arătat că actualul Guvern primeşte premiul pentru “cel mai slab guvern post-decembrist”.

“Avem, pur şi simplu, ceea ce am numit eu o guvernare eşuată. Prin urmare, cu o astfel de guvernare va fi tot mai dificil să avem dezvoltare”. a spus preşedintele Klaus Iohannis.

El a adăugat că, după alegerile europarlamentare, se va coagula “o cu totul altă abordare în politica românească, care va mătura şi va lăsa în coşul de gunoi al istoriei actuala guvernare eşuată”.
Liviu Dragnea a avut un nou discurs critic la adresa președintelui Klaus Iohannis, la mitingul PSD de la Galați, cu referire la summitul care a avut loc joi, 9 mai, la Sibiu. Liderul PSD l-a numit pe șeful statului „trădător” și „slugă”.

Citeşte şi:

Șefa Radio România Reșița a trimis carul radiodifuziunii să-i aducă mobilă din Serbia! Este același manager care l-a ajutat pe primarul condamnat definitiv pentru că a luat mită

Post-ul Iohannis, reacţie acidă către PSD, după atacurile de la Galaţi: „Spun prostii despre Summitul de la Sibiu. Nici nu e de mirare, nu au înţeles nimic şi nu i-a invitat nimeni, pe bună dreptate” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close