Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Keanu Reeves a tras din greu pentru rolul din filmul „John Wick”. „Poate din cauza vârstei”




Starul hollywoodian Keanu Reeves a afirmat că antrenamentele pentru cea mai recentă peliculă a sa nu au fost deloc ușoare.

Actorul Keanu Reeves, în vârstă de 54 de ani, este în centrul atenției cu noul său film, “John Wick 3 – Parabellum”, un film plin de acțiune.

Starul hollywoodian a mărturisit că s-a antrenat din greu pentru a face față scenelor din film.

“Am fost în antrenament serios cu patru luni înainte de începerea filmărilor”, a declarat actorul, potrivit labotana.com.

“Sunt atât de multe scene de acțiune, stkiluri de arte marțiale, scene cu motociclete, cai și diverse altele, astfel că antrenamentele au fost foarte intense și dure. Însă, sincer, acest lucru m-a încântat. Sunt încântat de acest personaj și de universul creat cu John Wick”, a adăugat el.

“Uneori mă gândesc că antrenamentele pentru acest film a fost greu poate din cauza vârstei pe care o am, dar apoi îmi dau seama că ar fi fost dificil chiar și dacă nu aș avea 54 de ani, pentru că e vorba de foarte multă acțiune”, a încheiat Keanu Reeves.

FOTO: Northfoto

 

Citește și: OPINIE / Guvernul impune o ”taxă ascunsă” în Sănătate pentru că nu mai are bani. Cum plătim de cinci ori pentru același lucru

 

 

Post-ul Keanu Reeves a tras din greu pentru rolul din filmul „John Wick”. „Poate din cauza vârstei” apare prima dată în Libertatea.ro.



Sursa Stiri

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close