Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Lacrimi și durere în Ghiroda, la echipa micuțului fotbalist ucis de șoferul care circula beat pe contrasensLacrimi și durere în Ghiroda, localitatea de lângă Timișoara de unde era micuțul de cinci ani ucis în teribilul accident produs de un șofer beat care circula pe autostradă. Micuțul fotbalist Rareș Jurconi a murit la numai cinci ani, după ce mașina în care se afla a fost lovită frontal de individul care circula pe contrasens. Un alt copil a fost grav rănit, bunicii acestuia din urmă au murit pe loc, iar tatăl său se află de asemenea la spital.

Clubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii, unde cei doi
băieți activau. este doliu. Antrenorul echipei și colegii
micuților fotbaliști nu-și pot stăpâni lacrimile.

„Ce pot să spun decât ce simte un părinte care își trimite copilul în turnee și îl așteaptă să se întoarcă sănătos acasă. Suntem profund îndurerați și îngrijorați de acest tragic eveniment. Suntem alături de familiile atât de greu încercate și de toți părinții „echipei racheta”, așa cum se numește echipa de juniori, echipă care a adus cele mai multe trofee clubului nostru. Rareș, vei fi mereu mereu campionul ‘echipei racheta’ în sufletele noastre și ale colegilor tai” au spus Angela Drăghia și Marius Poclid, reprezentanți al CSC Ghiroda și Giarmata Vii, potrivit opiniatimsoarei.ro.

Vineri dimineață, două mașini s-au ciocnit frontal, pe autostrada Timișoara – Lugoj, în apropierea nodului rutier de la Balinț. Într-unul dintre autoturisme se aflau trei adulți și doi copii. Doi dintre adulți au rămas încarcerați și au murit pe loc.

Polițiștii l-au identificat pe șoferul vinovat, care circula pe autostradă, pe contrasens. Adrian Ioan Vasiliu, un bărbat din comuna Tomești, sat Românești, avea o alcoolemie de 0,43 la mie, potrivit sursei citate. El a fost prins la câteva ore după accident și dus la audieri.

Citește și: Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!

Post-ul Lacrimi și durere în Ghiroda, la echipa micuțului fotbalist ucis de șoferul care circula beat pe contrasens apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close