Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Laura Dincă, despre nunta cu Cristian Boureanu. „Mai așteptați un pic. Am avut și noi niște probleme”
Laura Dincă și Cristian Boureanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. În luna ianuarie, tânăra a fost cerută în căsătorie, iar acum vorbește despre nunta cu afaceristul care a cucerit-o definitiv.

„Mai aşteptaţi un pic. Am avut şi noi nişte probleme, ca să ne doară capul acum despre căsătorie. Eu pot să spun că ne-am liniştit, suntem bine. El e un pic supărat, dar o să îi treacă. Toate trec. (…) Ne trezim, gătim, stăm cu căţeii, stăm la soare, dacă putem. (…) Ne-am liniştit, suntem bine, sunt împlinită. Aşteptăm să vă dăm şi veşti. (…) L-am primit pe 10 ianuarie, când am făcut 4 ani împreună. Tot timpul găseşte un prilej sa îmi ia flori. Ştie că cu o floare face miracol. Avem contraziceri, ca în orice relaţie. Eu încerc tot timpul să îl ascult, că are experienţă de viaţă, dar până nu te dai cu capul, degeaba îţi spune cineva. Eu las de la mine. Încerc să îl ascult, de fiecare dată când nu l-am ascultat, nu mi-a fost bine”,  a declarat Laura Dincă la Antena Stars.

Laura Dincă, în vârstă de 23 de ani, este actuala iubită a fostului politician Cristian Boureanu. Cristian Boureanu, în vârstă de 46 de ani, a mai fost căsătorit cu Valentina Pelinel și cu Irina Boureanu, cu aceasta din urmă având o fiică, Ioana.

Citește și

Povestea unei false amenințări comise de taximetriști la adresa trotinetelor, care a devenit articol plătit și, mai apoi, știre!

Post-ul Laura Dincă, despre nunta cu Cristian Boureanu. „Mai așteptați un pic. Am avut și noi niște probleme” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close