" /> Mesajul lui Mihai Bobonete pentru soția lui, la zece ani de la cununia civilă. Actorul a scos la iveală o latură mai puțin știută de fani - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Mesajul lui Mihai Bobonete pentru soția lui, la zece ani de la cununia civilă. Actorul a scos la iveală o latură mai puțin știută de faniMihai Bobonete, este unul dintre cele mai amuzante personaje de pe micul ecran. Însă, deși nu pare, Bobiță din „Las Fierbinți” este o persoană romantică, iar acum a demonstrat încă odată acest lucru.

Actorul a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, în care își declară dragostea pentru femeia alături de care stă de mai bine de 24 de ani. Cei doi împlinesc astăzi, 10 ani de la cununia civilă.

„La 10 ani de la Cununie, la doi copii
minunați de atunci încoace și la 24 de ani de când am dansat primul nostru
blues în cantina internatului… Cu inima deschisă ca să mi se vadă tot
sufletul meu de dromader, îți spun sincer că Te iubesc mai mult ca niciodată și
până când moartea ne va despărți”, a scris Mihai Bobonete pe contul de
socializare.

Recent, Bobonete ne-a dezvăluit cum se împarte între viața de familie și carieră. „E timp pentru toate lucrurile care te bucură, trebuie doar să nu depășești o limită. Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare data”, ne-a declarat actorul .

Post-ul Mesajul lui Mihai Bobonete pentru soția lui, la zece ani de la cununia civilă. Actorul a scos la iveală o latură mai puțin știută de fani apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close