Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Mesajul transmis de Cristina Țopescu la un an de la moartea tatălui său. „Mă întreb dacă ne-om mai vedea vreodată” | FOTO
Prezentatoarea de televiziune Cristina Țopescu a transmis un mesaj la un an de la dispariția tatălui său, regretatul comentator sportiv Cristian Țopescu.

La un an de când tatăl său s-a stins din viață, Cristina Țopescu a postat un scurt mesaj pe contul său de socializare. Mesajul este însoțit de câteva fotografii cu celebrul comentator sportiv Cristian Țopescu.

“A trecut un an. A plecat exact acum un an. Ma întreb daca ne-om mai vedea vreodată. Altfel, nimic n-are niciun sens”, a scris Cristina Țopescu în mediul online.

Cristina Țopescu este o cunoscută jurnalistă și prezentatoare de televiziune. Este fiica cea mare a regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu.  Cristian Țopescu s-a stins din viață în ziua de 15 mai a anului trecut, la vârsta de 81 de ani. Legendarul comentator sportiv a fost internat la Spitalul Elias din Capitală. Cristian Țopescu a fost înmormântat în data de 18 mai, la Cimitirul Ghencea Militar din București. Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și a avut trei copii.

Citește și:

România va avea un registru național automatizat pentru infractorii sexuali. Legea a pornit de la un avocat din Bacău, șocat de cazul unui pedofil care se plimba nestingherit în fața unei școli

 

Post-ul Mesajul transmis de Cristina Țopescu la un an de la moartea tatălui său. „Mă întreb dacă ne-om mai vedea vreodată” | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close