" /> Michael Jordan, donație de un milion de dolari pentru victimele uraganului Dorian. „Sunt devastat de distrugerile provocate în Bahamas” - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Michael Jordan, donație de un milion de dolari pentru victimele uraganului Dorian. „Sunt devastat de distrugerile provocate în Bahamas”Fostul baschetbalist Michael Jordan a anunţat astăzi, pe Twitter, că va dona un milion de dolari organizaţiilor umanitare care ajută populaţia din Bahamas, arhipelag afectat de trecerea uraganului Dorian.

“Sunt devastat de distrugerile provocate de uragan în Bahamas. Inima mea este alături de cei care suferă acum și care au pierdut oameni dragi” Michael Jordan:

Fostul sportiv deţine o proprietate în arhipelagul din Caraibe.

Uraganul Dorian s-a soldat cu cel puţin 50 de morţi în Bahamas, iar numeroşi locuitori rămân daţi dispăruţi, potrivit unui bilanţ provizoriu actualizat, anunţat luni seara de poliţia din arhipelag.

Însă bilanţul ar urma să crească, potrivit autorităţilor locale.

Post-ul Michael Jordan, donație de un milion de dolari pentru victimele uraganului Dorian. „Sunt devastat de distrugerile provocate în Bahamas” apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close