Suntem Mima Smoke Out, o companie de încredere specializată în soluții pentru protecția împotriva incendiilor, cu o expertiză de vârf în sistemele de evacuare a fumului și căldurii.

Trape de Fum Eficiente

Un element crucial în orice sistem de siguranță împotriva incendiilor este o trapa de fum eficientă. Oferta noastră include Trapa Pneumatica TP 1500 și Trapa Pneumatica TP 3000, produse de vârf în tehnologie, concepute pentru a se deschide rapid și eficient în cazul unui incendiu. Aceasta permite evacuarea rapidă a fumului și a căldurii, contribuind la protejarea vieților și bunurilor.

Soluții Personalizate pentru Orice Aplicație

Indiferent dacă vă ocupați de securitatea unui imobil industrial sau civil, Mima Smoke Out vă poate oferi soluții personalizate pentru evacuarea fumului. Echipa noastră de experți vă asistă în proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor NSHEV, pentru a se potrivi exact necesităților dvs.

Servicii Profesionale de Consultanță și Întreținere

Oferim servicii de evaluare a proiectelor și/sau a sistemelor existente de protecție împotriva incendiilor, asigurându-vă că respectați întotdeauna cele mai recente standarde de siguranță. De asemenea, oferim servicii obligatorii de întreținere anuală, menținând performanța optimă a sistemelor de evacuare a fumului.

Certificări și Calitate Garantată

Cu certificări precum marcajul CE și autorizații de la IGSU, puteți avea încredere în produsele și serviciile noastre. Suntem de asemenea certificați ISO 9001, garantând calitatea superioară a serviciilor noastre.

Contactați-ne Acum

Pentru soluții de evacuare a fumului de încredere, Mima Smoke Out este alegerea evidentă. Nu ezitați să ne contactați astăzi la numărul de telefon 0731365367 sau prin email la office@mima-trapefum.ro. Suntem la dispoziția dvs. de luni până vineri, între orele 08:00 și 18:00.

Pentru mai multe detalii cu privire la gama noastră de produse și servicii, vă invităm să vizitați site-ul nostru web mima-trapefum.ro.

Protejați-vă investiția și viețile cu Mima Smoke Out – Soluții de evacuare a fumului de încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *