În lumea dinamică de astăzi, asigurarea securității împotriva incendiilor este de importanță primordială, mai ales în sectoarele industrial și civil. MIMA SMOKE OUT S.R.L. se distinge ca un furnizor de încredere pentru soluții de protecție împotriva incendiilor, cu un focus special pe trapele de fum. Cu o echipă de experți cu o vastă experiență și o gamă variată de servicii și produse, MIMA SMOKE OUT se poziționează ca lider în domeniul securității împotriva incendiilor.

Trape de Fum Fiabile

MIMA SMOKE OUT este recunoscută pentru furnizarea de trape de fum fiabile, inclusiv cele sub denumirea de Trapa Pneumatică TP1500 și Trapa Pneumatică TP3000. Aceste dispozitive esențiale joacă un rol vital în sistemele de evacuare a fumului și căldurii (NSHEV), asigurând un mediu sigur în caz de incendiu. Trapele de fum de înaltă calitate sunt proiectate, construite și întreținute cu precizie pentru a garanta performanțe superioare și siguranță maximă.

Oferind Soluții Complete

MIMA SMOKE OUT oferă o gamă variată de servicii, de la proiectarea și construcția sistemelor NSHEV până la întreținerea tehnică și modernizarea sistemelor existente. Cu o echipă de experți cu peste 20 de ani de experiență, compania este gata să ajute clienții să găsească soluții optime pentru necesitățile lor specifice. Compania evaluează proiectele și sistemele existente pentru a le aduce la zi cu noile reglementări, asigurând astfel că siguranța împotriva incendiilor este întotdeauna la cel mai înalt nivel.

De asemenea, MIMA SMOKE OUT furnizează servicii de întreținere anuală, conforme cu normele europene EN 12101-2 și cu Normativul de Siguranță la Foc a Construcțiilor (P118-99). Acest lucru garantează că trapele de fum funcționează corespunzător în caz de nevoie și contribuie la prevenirea situațiilor periculoase.

Certificări și Calitate

Calitatea serviciilor oferite de MIMA SMOKE OUT este atestată de certificările obținute. Compania deține un certificat de marcaj CE, conform standardelor EN 12101-2, asigurând că produsele sale sunt conforme cu cele mai recente reglementări europene. De asemenea, MIMA SMOKE OUT are certificat ISO 9001, ceea ce demonstrează angajamentul său pentru calitate și excelență.

Date de Contact

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre serviciile și produsele MIMA SMOKE OUT sau să discute despre cerințele lor specifice în domeniul protecției împotriva incendiilor, compania pune la dispoziție următoarele date de contact:

  • Punct de lucru pentru producție: Strada Pădurii nr. 14, Chitila, județul Ilfov.
  • Punct de lucru: Autostrada A1, km 80, Pitesti-București, Com. Rătești, județul Argeș.
  • Adresa de email: office@mima-trapefum.ro
  • Număr de telefon: +40 731 365 367
  • Program de lucru: Luni – Vineri: 08:00 – 18:00, Sâmbătă – Duminică: Închis

În concluzie, MIMA SMOKE OUT S.R.L. este un lider în furnizarea de trape de fum și servicii legate de protecția împotriva incendiilor. Cu o echipă experimentată, produse de înaltă calitate și certificări solide, această companie oferă soluții de top pentru siguranța împotriva incendiilor, atât în sectoarele industriale, cât și civile. MIMA SMOKE OUT este partenerul de încredere pentru protecția împotriva incendiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *