" /> Netflix a cumpărat drepturile de difuzare pentru serialul „Seinfeld” - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Netflix a cumpărat drepturile de difuzare pentru serialul „Seinfeld”Netflix a anunţat luni că a cumpărat drepturile de difuzare a serialului american “Seinfeld” începând din 2021, relatează AFP şi DPA.

După ce a pierdut dreptul de difuzare pentru serialul “Friends” la sfârşitul anului, precum şi pentru seria “The Office” începând din 2021, Netflix a cumpărat drepturile de difuzare pentru “Seinfeld”, drepturi deținute din 2015 de Hulu.

Valoarea tranzacţiei nu a fost comunicată. NBCUniversal a plătit 500 de milioane de dolari pe parcursul a cinci ani pentru “The Office” şi WarnerMedia 425 de milioane de dolari, de asemenea pe cinci ani, pentru “Friends”, potrivit Agerpres.

Netflix va oferi toate cele 180 de episoade din “Seinfeld” în Statele Unite şi celor 151 de milioane de abonaţi din întreaga lume în momentul în care acordul pe cinci ani va intra în vigoare în 2021.

Pe lângă “Friends” şi “The Office”, Netflix va pierde de asemenea toate cataloagele “Star Wars”, Pixar şi Marvel, dintre care unele au fost difuzate până acum şi care aparţin Disney.

Creat de Jerry Seinfeld şi Larry David, “Seinfeld” a fost difuzat de NBC între 1989 şi 1998, şi s-a încheiat după nouă sezoane. Cu Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus şi Michael Richards, sitcomul a ajuns unul dintre cele mai apreciate din toate timpurile.

Post-ul Netflix a cumpărat drepturile de difuzare pentru serialul „Seinfeld” apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close