Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Nicolas Cage a poposit la o pensiune din Alba iar oamenii l-au îndopat cu bunătăți. Ce a mâncat americanulActorul Nicolas Cage a mâncat tradițional la o pensiune din județul Alba, și s-a fotografiat apoi cu oamenii locului. Actorul american, cu o filmografie impresionantă, este invitat special al Transilvania Internațional Film Festival și a făcut un popas și în Alba.

Nicolas Cage, cunoscut și din filmele „Lord of War” și „Ghost Rider” a poposit la Conacul Secuiesc, din satul Colțești, comuna Rîmetea.

Proprietarii pensiunii au scris pe Facebook cu ce preparate l-au delectat pe actorul american, publicând și o fotografie cu acesta. El a mâncat bunătăți specifice zonei: gulaș, sărmăluțe cu smântână și pâine de casă, relatează alba24.ro.

”Azi avem un musafir deosebit. Actorul american Nicolas Cage, aflat în România ca invitat special la TIFF, a venit în vizită la Conacul Secuiesc-Székelykő Kúria” au scris reprezentanții conacului pe Facebook, în dreptul fotografiei alături de Nicolas Cage.

Sursa foto: Conacul Secuiesc-Székelykő Kúria – Facebook

Post-ul Nicolas Cage a poposit la o pensiune din Alba iar oamenii l-au îndopat cu bunătăți. Ce a mâncat americanul apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close