Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

O asistentă maternală din Timiș a fost arestată pentru că a întreținut relații sexuale cu un copil de 12 ani pe care îl îngrijeaO asistentă maternală în vârstă de 48 de ani, din localitatea Ghilad, judeţul Timiş, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ea este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale de mai multe ori cu un băiat de 12 ani de care avea grijă.

Potrivit unor surse judiciare, o femeie în vârstă de 48 de ani, de profesie asistent maternal, din localitatea Ghilad, judeţul Timiş, a fost reţinută şi apoi arestată preventiv pentru 30 de zile, miercuri, fiind cercetată pentru viol, a anunțat mediafax.

Femeia a fost acuzată că a întreţinut relaţii sexuale începând din luna septembrie a anului trecut şi până în prezent, cu un băiat de 12 ani pe care îl avea în plasament și care locuia în casa ei din luna ianuarie.

Totul a fost descoperit de soţul femeii, în urmă cu două zile. Imediat, bărbatul a sesizat poliţiştii, iar oamenii legii au reţinut-o pe femeie.

FOTO | Planul unui arhitect vizionar pentru restaurarea Catedralei Notre-Dame: O grădină de meditație și o fermă pe acoperișul clădirii la adăpostul unui dom din sticlă

Post-ul O asistentă maternală din Timiș a fost arestată pentru că a întreținut relații sexuale cu un copil de 12 ani pe care îl îngrijea apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close