Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

O companie din SUA oferă o recompensă celor care renunță la smartphone timp de o săptămână. Condițiile pentru a da curs provocării
O companie din statul american Utah este dispusă să plătească 1.000 de dolari celor care dau curs unei simple provocări: să renunțe la smartphone și timp de o săptămână să folosească un telefon cu clapetă ca în anii ’90.

Frontier Bundles, un furnizor de Internet din statul american Utah, a anunțat că este în căutarea unui „suflet curajos, dispus să renunțe la smartphone timp de șapte zile, în favoarea unui telefon cu clapetă”, relatează UPI.

Candidații ideali sunt „dependenți de telefoane inteligente, experți în social media și tocilari pasionați de tehnică”. De asemenea, compania americană a precizat că vor avea „puncte bonus aplicanții care au o prezență activă pe rețelele de socializare și care sunt dispuși să-și împărtășească experiența pe vlog”.

Reprezentanții companiei americane au precziat că vor plăti 1.000 de dolari dacă persoana selectată dă curs cu succes provocării.

Participanții vor primi și un „kit de supraviețuire” care va include o hartă, o carte de telefoane de buzunar, un carnețel cu pix și mai multe CD-uri cu artiști celebri în anii ’90 pentru ca experiența folosirii telefonului cu clapetă să fie și mai nostalgică.

sursă foto: shutterstock.com

Citește și:

CSM cheltuie 5,3 milioane de euro bani europeni pentru „asigurarea unei transparențe sporite” a justiției, dar se folosește de numele unor ziariști cunoscuți ca să blocheze informațiile din dosare!

Post-ul O companie din SUA oferă o recompensă celor care renunță la smartphone timp de o săptămână. Condițiile pentru a da curs provocării apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close