" /> O militantă anti-vaccinare a aruncat un tampon folosit într-un grup de senatori din California - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

O militantă anti-vaccinare a aruncat un tampon folosit într-un grup de senatori din CaliforniaO activistă anti-vaccinare a fost arestată după ce a aruncat un tampon care pare să fi conținut sânge de la balconul sălii de plen a Senatului din statul american California, transmite Business Insider.

O femeie de 43 de ani, Rebecca Dalelio, a fost arestată după ce a aruncat un tampon de la balconul în care asista la dezbateri împreună cu un grup de protestatari împotriva noii legislații care impune restricții suplimentare împotriva exceptării de la vaccinare a copiilor. ”Asta-i pentru copii morți”, a strigat femeia.

Lucrările Senatului au fost întrerupte, cinci dintre senatori fiind atinși de lichidul împroșcat la impact. Sala a fost evacuată. Femeia a postat imediat pe o rețea de socializare un mesaj video în care a spus: ”Sângele meu menstrual este întins în sala Senatului, ca un simbol al sângelui copiilor morți”.

La scurtă vreme, femeia a fost încătușată și a fost fixată o cauțiune de 10.000 de dolari pentru eliberarea ei. Incidentul survine la câteva zile după ce guvernatorul Gavin Newsom a aprobat două legi destinate să extindă rata vaccinărilor la copii, legi care au provocat furia mișcării antivaccinare.

Senatorii se plâng chiar de hărțuirea lor de către activiști. ”S-au angajat într-un comportament infracțional. Au agresat și intimidat în mod repetat senatori”, a scris pe Twitter senatorul Scott Wiener.

Post-ul O militantă anti-vaccinare a aruncat un tampon folosit într-un grup de senatori din California apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close