" /> O profesoară din Satu Mare, arestată după ce a pulverizat spray lacrimogen unor copii din clasa zero - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

O profesoară din Satu Mare, arestată după ce a pulverizat spray lacrimogen unor copii din clasa zero

O profesoară în vârstă de 43 de ani din Satu Mare a fost arestată preventiv, după ce a pulverizat spray lacrimogen unor copii din clasa zero, potrivit PresaSM. Luminița F. a câștigat recent concursul de profesor suplinitor la școala din comuna Santău. Femeia susține că ar fi fost agresată.

Elevii au fost preluați imediat de conducerea școlii și duși la dispensarul medical din localitate, după care au fost transferați la Camera de Gardă a Spitalului din Tășnad, unde se află în afara oricărui pericol.

Profesoara a fost reținută inițial de către polițiștii Postului Comunal de Poliție Santău, după ce au fost sesizați de către un cadru didactic, după care cazul a fost preluat de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tășnad, care au dispus reținerea profesoarei pentru 24 de ore. Cazu este cercetat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, potrivit presasm.ro.

Conducerea Inspectoratului Județean Școlar Satu Mare a deschis o anchetă în acest caz. Călin Durla – inspectorul general școlar – a precizat pentru PresaSM – că îi va desface contractul de muncă, pe motiv că: ”nu poți să invoci legitima apărare în fața unor copii de șase ani. Dacă erau copii de liceu am mai fi înțeles. Îi vom desface contractul de muncă, indiferent ce spune procuratura”.

„Cadrul didactic are toate actele medicale în regulă, cu parafă de la medicii specialiști. A trecut un examen, cu nota șapte. Nu știm ce s-a întâmplat cu exactitate acolo, dar este greu de crezut că niște copii de șase ani te pot agresa fizic. Se va face o anchetă foarte serioasă. Probabil că organele judiciare ar putea cere și o contraexpertiză medicală”, susțin surse avizate pentru PresaSM. 

Post-ul O profesoară din Satu Mare, arestată după ce a pulverizat spray lacrimogen unor copii din clasa zero apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close