Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

ORA 10.30 | Adriana Nedelea LA FIX | 4.060 de români au plătit bilet. Dacă un om v-ar spune că poate să împrăștie norii, ați da bani pe bilet?
Un nume promovat de televiziuni ca fiind omul-fenomen este Albert Ignatenko. Ultima dată a umplut Sala Palatului, cu 4060 de locuri. Cel mai ieftin bilet, 100 de lei. De ce? Ca să îl audă pe parapsihologul Ignatenko, cel despre care el însuși și televiziunile din România spun că:

-a descoperit secretele tinereții veșnice și ale paranormalului

-poate schimba temperatura aerului cu puterea gândului

-ar fi reușit să oprească timpul în loc

-să trateze pacienții de la distanță

-a reușit contactul cu 48 de civilizații extraterestre

Același Ignatenko le-a spus românilor, în direct:

-Acum v-aţi însuşit capacităţile de a vă vindeca singuri!

-Vă pregătesc un program care pe viitor să vi se dezvolte o capacitate de clarviziune. Aceste capacități de clarviziune vă vor rămâne toată viața!

Jurnaliștii Libertatea au fost în sală cu „magicianul” care i-a făcut pe oameni să plătească pentru aceste cuvinte. Vedeți ce s-a întâmplat în sală, la Adriana Nedelea LA FIX, ora 10.30.

„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.

Post-ul ORA 10.30 | Adriana Nedelea LA FIX | 4.060 de români au plătit bilet. Dacă un om v-ar spune că poate să împrăștie norii, ați da bani pe bilet? apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close