În minunatul oraș Pitești, acum poți să te bucuri de autentica bucătărie italiană cu serviciul de livrare oferit de SAPORI ITALIA G & C SRL. Cu o gamă variată de preparate, de la pizza și paste la salate și multe altele, suntem aici pentru a-ți aduce experiența culinară italiană chiar la ușa ta.

Cum să ne contactezi:

Bucură-te de Deliciile Italiei în Liniștea Casei Tale

Când pofta de o pizza autentic italiană te cuprinde în Pitești, nu mai trebuie să cauți. Oferim opțiuni pentru toate gusturile, de la pizza de 32cm pentru o gustare rapidă, până la pizza de 60cm pentru o cină în stil italian. În plus față de pizza, în meniul nostru găsești ciabatta, sandwichuri, paste, salate, sosuri, topinguri și o varietate de băuturi pentru a-ți satisface toate poftele culinare.

Pizza Autentică cu Ingrediente Proaspete

Secretul gustului nostru autentic constă în utilizarea ingredientelor de cea mai bună calitate și a rețetelor italiene autentice. Indiferent dacă alegi pizza Margherita, pizza Pepperoni sau Pizza Quattro Formaggi, fiecare mușcătură te transportă direct în inima Italiei.

Livrare Rapidă și Eficientă

Suntem conștienți că timpul tău este prețios, de aceea oferim un serviciu de livrare rapid și eficient. Plasează comanda, iar noi ne ocupăm de restul. Pizza ta va ajunge la tine caldă și proaspătă, astfel încât să te poți bucura de ea în liniștea casei tale.

Promoții și Oferte Speciale

Pe lângă meniul nostru variat, avem întotdeauna promoții și oferte speciale care îți fac experiența culinară și mai accesibilă. Urmează-ne pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte și pentru a beneficia de reduceri exclusive.

Nu ezita să ne contactezi la 0770864679 sau să ne faci o vizită la adresa Calea Craiovei 109, Pitești pentru a experimenta gustul autentic al Italiei direct la tine acasă. Te așteptăm cu bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *