Prima Donna, Florăria din Constanța reprezintă un sanctuar al frumuseții florilor, înălțat din pasiunea sinceră pentru minunile naturii. Cu o experiență de peste 15 ani în furnizarea eleganței și excelenței în lumea florală, Prima Donna a devenit un nume de prestigiu în industria floristică. Situată pe Strada Stefan Mihaileanu nr. 57 E, Constanța, și accesibilă online prin intermediul site-ului florarieconstanta.ro, Prima Donna vă invită să vă părăsiți realitatea și să explorați universul fermecat al florilor într-un mod absolut unic.

Povestea Prima Donna

Înființată în 2006, Prima Donna a luat naștere din pasiunea profundă a fondatoarei pentru flori și din dorința de a aduce frumusețea naturii în viețile oamenilor. Angajamentul pentru calitate și bucuria de a celebra momentele speciale au fost motoarele care au condus la creșterea Prima Donna, transformând-o într-o destinație de încredere în lumea artei florale din Constanța.

O Gamă Variată de Produse

Prima Donna oferă o selecție bogată de produse florale potrivite pentru orice ocazie. Indiferent dacă doriți să sărbătoriți o zi specială, să exprimați sentimente profunde sau să aduceți o notă de eleganță în spațiul dvs., veți găsi soluția potrivită în oferta lor. Iată câteva dintre produsele oferite:

  1. Aranjamente Florale: De la aranjamente de Crăciun și Paște, la aranjamente funerare sau pentru nou-născuți, Prima Donna vă pune la dispoziție creații florale remarcabile potrivite pentru toate gusturile și ocaziile.
  2. Buchete de Flori: Dacă doriți să surprindeți pe cineva drag cu un buchet de flori, aveți de ales dintr-o varietate de opțiuni, precum 25 de trandafiri roșii sau buchete albe elegante.
  3. Cosuri de Flori: Cosurile cu flori sunt cadouri memorabile. Prima Donna oferă opțiuni precum „Leather Purse” sau „Spring Basket.”
  4. Cutii cu Flori: Cutiile cu flori adaugă o notă de surpriză și eleganță. Optați pentru „Happy 18th” sau „Deep Purple” pentru a impresiona.
  5. Flori Dulci: Pentru o notă dulce și frumoasă, puteți alege aranjamente precum „Aranjament happy 30th,” care combină un tort și un aranjament floral.
  6. Flori și Baloane: Combinarea perfectă dintre flori și baloane este disponibilă la Prima Donna. „Hello baby boy!” este o alegere minunată pentru a sărbători o nouă adăugire în familie.
  7. Inimi din Flori: Pentru gesturi romantice, puteți alege inimi din flori precum „Big Heart,” „Pink/Purple Heart” sau „Blue Touch.”

Prețuri Atractive

Prima Donna oferă produse de calitate la prețuri competitive. De exemplu, puteți achiziționa un buchet de 25 de trandafiri roșii pentru 300 de lei sau o inimă din flori „Pink/Purple Heart” pentru 400 de lei. Indiferent de bugetul dvs., veți găsi opțiuni care vor încânta și vor lăsa o impresie de durată.

Date de Contact

Pentru a plasa o comandă sau pentru a obține mai multe informații, puteți lua legătura cu Prima Donna folosind datele de contact de mai jos:

Descoperiți magia florilor la Prima Donna și lăsați-vă captivați de creațiile florale extraordinare. Indiferent de ocazie, această florărie vă oferă soluții perfecte pentru a vă exprima emoțiile sau pentru a vă bucura de frumusețea naturii într-un mod special și personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *