Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Protestatarii au aruncat curcani vii în curtea Președinției Republicii Moldova / VIDEO
Mai mulți protestatari prezenți duminică la mitingul organizat de Partidul Democrat în Chișinău au aruncat cu curcani vii în curtea sediului Președinției, în semn de protest față de președintele Igor Dodon, căruia îi cer demisia.

Păsările vii au fost legate şi aruncate în curtea sediului Preşedinţiei, relatează Unimedia.

Mii de oameni au participat duminică la un miting de amploare desfășurat în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Ei spun că au ieșit în stradă pentru a cere respectarea deciziilor Curții Constituționale și organizarea de alegeri anticipate parlamentare și prezidențiale.

Potrivit sursei citate, protestatarii au fost aduşi duminică în Chişinău cu zeci de microbuze şi autocare, pentru a participa la mitingul organizat de Partidul Democrat, condus de Vladimir Plahotniuc.

Manifestanţii au
cerut demisia preşedintelui Igor Dodon şi au scandat „Noi suntem
poporul, Dodon e trădătorul” şi „Ţara nu se vinde”.

<iframe
src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstefangrigorita%2Fvideos%2F2535836886427352%2F&show_text=0&width=560″
width=”560″ height=”315″
style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no”
frameborder=”0″ allowTransparency=”true”
allowFullScreen=”true”></iframe>

sursă foto: Unimedia

Citește și:

Claudiu Săftoiu, fost șef al SIE, explică românilor ce se întâmplă la Chișinău și de ce evenimentele politice din Republica Moldova sunt importante pentru România

Post-ul Protestatarii au aruncat curcani vii în curtea Președinției Republicii Moldova / VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close