Provence, comoara ascunsă a sud-estului Franței, vă așteaptă să explorați frumusețea sa scenică, să pătrundeți în fascinanta sa istorie și să vă bucurați de bogăția culturală. Alături de TOTAL REISEN & JAGD, vă propunem un ghid exhaustiv pentru circuite turistice, dezvăluind cele 10 destinații remarcabile care conturează Provence ca o destinație unică.

Provence în Detaliu: Cele 10 Atracții de Top

  1. Câmpurile de Lavandă din Valensole: În lunile iunie și iulie, Provence devine o explozie de culoare și arome datorită câmpurilor de lavandă din Valensole.
  2. Orașul Avignon și Palatul Papal: Străzile pietruite ale orașului Avignon și măreția Palatului Papal vă introduc într-o călătorie în timp, revelând epoci și povești fascinante.
  3. Gorges du Verdon: Cunoscut și sub numele de „Grand Canyon-ul Europei,” acest defileu impresionant vă întâmpină cu peisaje dramatice și activități în natură captivante.
  4. Aix-en-Provence: Un oraș elegant, cu piețe aglomerate și străduțe înguste, Aix-en-Provence emană farmec și vitalitate culturală.
  5. Abbazia Senanque: Ascunsă printre câmpurile de lavandă, această mănăstire cisterciană din secolul al XII-lea emană liniște și frumusețe atemporale.
  6. Roussillon și Carriere de Lumières: Culorile ocru ale satului Roussillon și spectacolul de lumină și sunet din Carriere de Lumières oferă o incursiune în artă și natură.
  7. Marché Provençal în Apt: Piața locală din Apt vă învăluie în arome autentice și culori vibrante, aducându-vă în contact cu viața cotidiană provențală.
  8. Muzeul Calisson și Fabrica de Săpun de la Marseille: O călătorie captivantă în gastronomia Provencei și în arta tradițională a producerii săpunului.
  9. Vila Ephrussi de Rothschild în Saint-Jean-Cap-Ferrat: O bijuterie arhitecturală într-un decor idilic, cu grădini spectaculoase și vederi panoramice de neuitat.
  10. Satul Gordes: Cu străzi pietruite și arhitectură medievală, Gordes oferă o incursiune autentică în istoria și peisajul Provencei.

Deliciile Provence: Bucătăria și Vinurile

În timpul circuitelor, vă invităm să vă bucurați de:

Suveniruri Autentice: Păstrați Amintirile cu Eleganță

În căutarea amintirilor autentice, explorați:

Contactați-ne pentru a Vă Transforma Călătoria în Provence în Realitate

Echipa TOTAL REISEN & JAGD vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în această călătorie de neuitat. Pentru rezervări și informații suplimentare, sunați-ne la 40.21.210.22.42 sau scrieți-ne la sediutotal@yahoo.com. Ne găsiți la adresa Sos Stefan cel Mare, nr 36, bl 30B, parter, sector 2, București, în intervalul 09:00-17:00, de luni până vineri. Descoperiți farmecul Provencei alături de noi și creați-vă propriile amintiri de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *