Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Radu Mazăre se crede în primejdie în România. Mihai Mazăre: „Este el un pericol pentru alții? Sau, cumva, poate se află el în pericol?”
Radu Mazăre se consideră în pericol în România, a declarat fratele fostului edil al orașului Constanța. Acesta a relatat în cursul unei discuții telefonice care a avut loc marți, din Penitenciarul Rahova, că Radu Mazăre nu înțelegea de ce este păzit de atâția polițiști din trupele speciale. „Este el un pericol pentru alții? Sau, cumva, poate se află el în pericol?” i-a spus Radu Mazăre fratelui său, Mihai.

Mihai Mazăre a vorbit la emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3 despre ce a trăit Radu Mazăre în ultimele zile. Mihai Mazăre(foto stânga, centru Radu Mazăre, dreapta Alexandru Mazăre n.r.) a spus că fratele său este într-o stare surprinzător de bună, având în vedere situația în care se află. Mihai Mazăre a vorbit la telefon, marți, cu fratele său aflat după gratii.

„M-a surprins starea lui de spirit. Recunosc că eu dacă aș fi fost în locul lui nu aș fi avut o stare de spirit așa de bună și un tonus atât de bun precum le-a avut el la telefon. A fost și o situație încărcată emoțional și sentimental între noi doi pentru că nu ne-am mai văzut din luna ianuarie a acestui an, iar de vorbit nu am mai vorbit de cinci zile, când era el în Madagascar în acea închisoare teribilă.

Dincolo de partea aceasta emotivă firească pentru o familie, avea o stare foarte bună”, a spus Mihai Mazăre.

Radu Mazăre era complet nedumerit de ceea ce i se întâmplă în România din momentul în care a coborât pe scara avionului, a mai spus fratele său.

„M-a întrebat foarte-foarte nedumerit din ce motiv este atât de multă agitație, așa mare dinamică și expunere către public și către mass-media la acest nivel. Pentru că, îmi spunea el, în toate locațiile în care a ajuns, la penitenciar, la Înalta Curte, în aeroport, spre exemplu, era foarte bine păzit de unități de forțe speciale. Erau luptători cu armament, cu dotările de rigoare. Și nu înțelegea care este motivul: este el un pericol pentru alții?

Sau, cumva, poate se află el în pericol? N-am știut să-i răspund care este motivul pentru care este înconjurat de trupe speciale când este transportat dintr-o locație în altă. E adevărat că nu i se poate reproșa nimic polițiștilor. Dar, nu înțelegea, pe bună dreptate care este statutul lui: este terorist, este cel mai mare traficant?”, a mai spus Mihai Mazăre.
Momentul arestării în Madagascar
Mihai Mazăre a relatat cum a fost ridicat fratele său de militarii din Madagascar, care au reținut-o și pe iubita lui, Roxana.

„Roxana a fost cu Radu Mazăre, rectific, nu la momentul arestări, ci la momentul sechestrării, că aceea nu a fost o arestare. O arestare, conform legii, presupune să respecte o normă legală, ceea ce atunci nu s-a întâmplat.

La momentul respectiv ei se aflau în aeroportul din Capitală pentru curse interne, urmând să ia un zbor domestic din Capitală către localitatea unde ei au reședința și în care se află și obiectivul turistic în cauză. Când să se îmbarce, a venit o persoană care nu s-a legitimat, cu încă doi sau trei militari, și pur și simplu i-au luat pe sus și i-au dus într-o secție de poliție”, a explicat Mihai Mazăre.

Foto: Antena 3

Citește și: Radu Mazăre: „Scăpați de mine, stați să vedeți când vin frații mei, gemenii!” Replica rămasă în istorie a elevului „inteligent, dar nerespectuos”, devenit unul dintre marii fugari ai României

 

Post-ul Radu Mazăre se crede în primejdie în România. Mihai Mazăre: „Este el un pericol pentru alții? Sau, cumva, poate se află el în pericol?” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close