Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Rareș Bogdan îl contrazice pe Ludovic Orban cu privire la eliminarea facilităților fiscale pentru IT-iști
Rareș Bogdan, proaspăt ales eurodeputat pe listele PNL, și-a contrazis șeful, pe liberalul Ludovic Orban. Acesta a declarat duminică că intenționează să elimine scutirile pe impozitele pe venituri la angajații din IT. Nici vorbă de o asemenea măsură, a spus Rareș Bogdan, care are în minte alte modificări fiscale.

Rareș Bogdan consideră declarația șefului său de partid riscantă, în condițiile în care milioane de români au plecat deja la muncă în străinătate.

„Nu știu, vorbiți cu președintele, cel care a făcut această declarație. Nici nu știam de declarația asta, acum aflu. Este extrem de riscant, pentru că și așa avem o mulțime de ”creiere” care au plecat. Sunați-l pe domnul Orban și întrebați-l. Nu există, în programul de guvernare al PNL, o astfel de măsură. Probabil el are toate explicațiile necesare” a declarat Rareș Bogdan, potrivit ziardecluj.ro.

„Vă asigur că PNL va da doar facilități pentru mediul de afaceri, nu se va apuca să taie. Nu stau acum să mă uit după ce declară fiecare, chiar și domnul Orban, acum două ore sau trei. Vă asigur că nu va fi făcut (n.r. tăierea avantajelor IT-iștilor). Vom elimina și taxele pe stâlp, și supraacciza, și pensiile speciale” a mai spus eurodeputatul PNL, după declarația făcută de Ludovic Orban.

Citește și: Iohannis aplaudat, Tăriceanu huiduit la Catedrala Mânturii Neamului cu ocazia vizitei Papei Francisc

 

Post-ul Rareș Bogdan îl contrazice pe Ludovic Orban cu privire la eliminarea facilităților fiscale pentru IT-iști apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close