Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Reacţia Guvernului Dăncilă, la situaţia din Republica Moldova: „Apel la respectarea procesului democratic şi voinţa cetăţenilor”
Guvernul României face un apel la toate forțele politice din Republica Moldova să respecte procesul democratic.

Guvernul României a transmis, duminică, printr-un comunicat oficial, că urmărește îndeaproape evoluțiile politice din Republica Moldova.

“România, ca stat care deține Președinția Consiliului Uniunii Europene și care susține ferm parcursul european al Republicii Moldova, face un apel la toate forțele politice să respecte procesul democratic și voința cetățenilor exprimată prin vot la alegerile din februarie 2019”, mai precizează Executivul român.

Cetățenii Republicii Moldova au nevoie de o soluție negociată politic care să le asigure prosperitatea, continuarea reformelor și consolidarea parcursului pro-european, mai transmite Guvernul Dăncilă.

Pavel Filip a preluat funcția de președinte interimar al Republicii Moldova, după suspendarea lui Igor Dodon. Filip susține că alegerile anticipate sunt singura soluţie drept urmare a „crizei” care ar fi fost declanşată de PSRM şi Blocul ACUM.

Citeşte şi: Claudiu Săftoiu, fost șef al SIE, explică românilor ce se întâmplă la Chișinău și de ce evenimentele politice din Republica Moldova sunt importante pentru România

Post-ul Reacţia Guvernului Dăncilă, la situaţia din Republica Moldova: „Apel la respectarea procesului democratic şi voinţa cetăţenilor” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close