Loading...
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Reacţia PSD, la acuzaţiile preşedintelui Klaus Iohannis: „Ar fi trebuit el însuși să nu folosească funcția prezidențială, pentru a crea un avantaj electoral PNL”Partidul Social Democrat a transmis un comunicat de presă, miercuri, în care răspunde acuzaţiile aduse de şeful statului, de la Palatul Cotroceni, în privinţa guvernării. PSD spune că ştirea reală a zilei este că România reușește să obțină o creștere economică de 3 ori mai mare decât media Uniunii Europene, şi îi cere şefului statului să nu folosească funcţia prezidenţială pentru a crea un avantaj electoral PNL.

Potrivit PSD, “Iohannis nu poate să facă diferența dintre un succes al românilor și interesul său electoral”.

“Chiar în ziua în care INS anunță oficial că România are a doua cea mai mare creștere economică din Europa, de 5%, Iohannis pretinde că guvernarea PSD nu ar fi făcut nimic bun! Președintele Iohannis mai uită sau ignoră și faptul că PSD si-a exprimat public sprijinul față de referendum. În mod fals, încearcă să inducă ideea că sunt două feluri de români: unii care ar susține și unii care n-ar susține lupta anticorupție. În realitate toți românii sunt de acord cu lupta anticorupție, atât timp cât sunt respectate drepturile fundamentale ale omului”, a transmis PSD.

Social-democraţii afirmă că “ştirea reală a zilei este că România reușește să obțină o creștere economică de 3 ori mai mare decât media Uniunii Europene”.

“Este un rezultat al  bunei guvernări care dă speranțe oamenilor că viața lor se va îmbunătăți în următoarea perioadă.  Așa cum în anii precedenți PSD a mărit pensiile și salariile, tot așa vom lua măsuri ca roadele acestei creșteri economice să se regăsească și de acum înainte, în viața și buzunarele românilor. O temă reală care ar fi trebuit supusă referendumului este creșterea salariului minim pe economie. În urma unui astfel de scrutin ar înțelege și PNL că majorarea salariului minim este esențială pentru milioane de români și nu se poate afirma niciodată că această măsură este antisocială și antieconomică, așa cum afirmă liberalii lui Orban”, spun cei de la PSD.

Social-democraţii mai afirmă că, în ceea ce privește remanierea guvernamentală, miniștrii PSD care candidează la alegerile pentru Parlamentul European, au avut un comportament onest față de cetățeni și au evitat să amestece acțiunile  guvernamentale cu cele de campanie.

“În loc să critice PSD pentru acest lucru, Iohannis ar fi trebuit el însuși să nu folosească funcția prezidențială pentru a crea un avantaj electoral PNL”, mai transmite PSD.

Citeşte şi:

Filiala PSD Sascut a dus elevi la mitingul de la Iași, iar acum îi învață să mintă că au fost în excursie!

Post-ul Reacţia PSD, la acuzaţiile preşedintelui Klaus Iohannis: „Ar fi trebuit el însuși să nu folosească funcția prezidențială, pentru a crea un avantaj electoral PNL” apare prima dată în Libertatea.ro.

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close