Fondată în 1992 cu capital 100% românesc, S.C. REXIMACO S.R.L. s-a impus ca o prezență de încredere în industria hidroizolării subsolurilor și a impermeabilizării. Cu o experiență de peste trei decenii și o reputație solidă, această companie oferă servicii și produse de înaltă calitate pentru a proteja clădirile împotriva amenințărilor umezelii și a apelor freatice.

De ce să alegeți S.C. REXIMACO S.R.L. pentru hidroizolarea subsolului:

  1. Experiență de Peste 30 de Ani: Cu peste trei decenii de activitate în industrie, S.C. REXIMACO S.R.L. a acumulat o experiență vastă și cunoștințe solide în domeniul hidroizolării subsolurilor.
  2. Produse de Vârf: Compania este distribuitorul unic pentru România al produselor de impermeabilizare prin cristalizare XYPEX, o tehnologie de ultimă generație pentru protejarea structurilor împotriva infiltrării apei.
  3. Gama Variată de Servicii: S.C. REXIMACO S.R.L. oferă o gamă extinsă de servicii, inclusiv studii de umiditate, lucrări de impermeabilizare, aditivarea betonului, etanșarea rosturilor și structurilor îngropate, combaterea igrasiei, precum și aplicații poliuretanice pentru terase și balcoane.
  4. Echipă Specializată: Cu o echipă de specialiști experimentați, inclusiv directori cu expertiză în vânzări, tehnicieni, resurse umane și finanțe, S.C. REXIMACO S.R.L. oferă servicii personalizate și complete pentru toate cerințele de hidroizolare.
  5. Produse de Încredere: Produsele utilizate de S.C. REXIMACO S.R.L., cum ar fi Xypex, sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară și pentru capacitatea excelentă de a proteja structurile împotriva apei.
  6. Date de Contact Ușor de Găsit: Cu sediul pe strada Stoica Ludescu nr. 40, firma are un program flexibil de Luni până Vineri, între orele 09:00 și 18:00. Pentru a intra în contact, puteți folosi numărul de telefon 0212225961 sau adresa de email office@reximaco.ro.

Protejați investiția în clădirile dvs. și asigurați un mediu sigur și uscat în subsoluri colaborând cu S.C. REXIMACO S.R.L. Cu o reputație solidă și servicii de înaltă calitate, această companie vă poate ajuta să vă asigurați că subsolurile dvs. rămân uscate și protejate împotriva problemelor legate de umezeală. Cu experiența și produsele de încredere, S.C. REXIMACO S.R.L. este partenerul de încredere pentru hidroizolarea subsolurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *