Cu o experiență de peste trei decenii în domeniu, S.C. REXIMACO S.R.L. se afirmă ca un lider incontestabil în ceea ce privește impermeabilizarea betonului. Compania noastră oferă soluții de înaltă calitate pentru protejarea structurilor de construcții împotriva factorilor de degradare, asigurând o viață lungă și durabilă.

Tehnologie Inovatoare de Impermeabilizare

De la înființarea noastră în 1992, ne-am specializat în dezvoltarea și aplicarea unei tehnologii proprii de impermeabilizare a betonului. Suntem mândri să fim distribuitorul unic pentru România al produselor de impermeabilizare prin cristalizare XYPEX, o tehnologie care se bazează pe procese chimice pentru a transforma betonul într-o barieră impenetrabilă împotriva apei și a substanțelor dăunătoare.

Soluții Personalizate pentru Orice Proiect

Serviciile noastre de impermeabilizare sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Indiferent dacă este vorba de restaurarea clădirilor istorice cu ziduri din cărămidă sau de protejarea infrastructurilor moderne din beton, echipa noastră de specialiști vă oferă soluții eficiente.

Noi aditivăm betonul pentru a-i crește rezistența la infiltrarea apei și oferim servicii de etanșare a rosturilor de turnare și a rosturilor de dilatație pentru a preveni pătrunderea umidității. Structurile din beton care sunt supuse presiunii hidrostatice pot beneficia de expertiza noastră.

Portofoliu de Succes

S.C. REXIMACO S.R.L. a fost implicată în numeroase proiecte remarcabile, de la ansambluri rezidențiale și centre comerciale până la facilități logistice și instituții de învățământ. Exemple notabile includ „Residence 21”, Veranda Mall, Centrul Logistic „Renault” și multe altele.

Produse de Încredere

Pe lângă serviciile noastre de impermeabilizare, oferim o gamă variată de produse de înaltă calitate, inclusiv cele de la XYPEX, FREEZTEQ, produse de etanșare rosturi de turnare și de dilatație.

Contactați-ne

Pentru a beneficia de soluții personalizate de impermeabilizare și pentru a lucra cu specialiști în domeniu, contactați-ne la:

Cu S.C. REXIMACO S.R.L., puteți avea încredere că investițiile dumneavoastră în construcții vor fi protejate și că veți beneficia de durabilitate pe termen lung. Contactați-ne astăzi pentru a discuta detaliile proiectului dumneavoastră și pentru a beneficia de soluții de top de la specialiștii noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *