În domeniul prelucrării metalelor, fiecare detaliu contează, iar procedura de rolare a tablei metalice joacă un rol vital în obținerea produselor de cea mai înaltă calitate. În această direcție, firma Sahinler din Turcia se impune ca lider în producția de mașini specializate pentru această operațiune esențială. Cu o istorie impresionantă ce se întinde din 1953, frații Ismail Sahin și Ibrahim Sahin au înființat această companie, trecând de la producția de mașini textile și mașini de cusut la specializarea în mașini de prelucrare a metalelor.

Produse de Ecelență

Sahinler se remarcă prin diversitatea gamei sale de mașini de roluit tablă, proiectate pentru a satisface cerințele complexe ale industriei de prelucrare a metalelor. Compania se distinge prin calitatea și inovația produselor sale, câștigând încrederea clienților din întreaga lume. În portofoliul lor de produse, alături de mașinile de roluit tablă, se găsesc și alte echipamente esențiale, cum ar fi mașini de găurit, fierăstraie și ciocane pneumatice de forjat. Cu toate acestea, specializarea lor în rolarea tablei metalice reprezintă unul dintre punctele forte.

Date de Contact și Modalități de Contactare

Sahinler își are sediul central în Turcia, cu date de contact importante:

De asemenea, firma are o prezență în România, cu datele de contact de mai jos:

Sahinler este gata să vă ofere mașini de roluit tablă de cea mai înaltă calitate, să răspundă întrebărilor dvs. și să vă asiste în alegerea echipamentului potrivit pentru nevoile dvs. Cu o experiență vastă în industrie, Sahinler reprezintă un partener de încredere pentru companiile din industria de prelucrare a metalelor la nivel global. Dacă sunteți în căutarea de mașini de roluit tablă sau alte echipamente de prelucrare a metalelor, firma Sahinler este alegerea ideală pentru a vă satisface cerințele și pentru a beneficia de precizie și calitate superioară în prelucrarea metalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *