" /> Salvamontiștii din Argeș, scoși din sărite de o femeie care a cerut să transportată cu elicopterul pentru un deget rupt - Stiri de Ultima Ora | Stirile Zilei Online
Bani Si AfaceriMondenPoliticaStiri ExterneStiri Romania

Salvamontiștii din Argeș, scoși din sărite de o femeie care a cerut să transportată cu elicopterul pentru un deget ruptSalvamontiștii din Argeș au fost chemați să intervină în cazul unei turiste care și-a rupt un deget în munții Făgăraș. Spre stupoarea lor, femeia le-a spus că nu vrea să se deplaseze din zonă decât cu ajutorul unui elicopter.

”Dacă pentru unul care avea diaree s-a alocat resursa aeriană-elicopter SMURD, de ce să nu alocăm aceeași resursă și pentru un deget rupt la o mână, dar care nu îi pune viața în pericol? O doamnă și-a rupt un deget la mână în munții Făgăraș și nu vrea să se deplaseze din zonă (Căldarea Berbecilor) decât cu elicopterul”, au scris salvamontiștii din Argeș pe contul de Facebook.

Chiar dacă cererea de trimitere a elicopterului a fost refuzată categoric, o echipă de salvamontiști a trebuit să meargă să o escorteze pe respectiva doamnă în coborârea de pe creastă.

”Am trimis spre dumneaei și patrula de serviciu de la Baza salvamont Cota 2000 (probabil colegii mei vor trebui să-i care rucsacul) pentru a o însoți pe coborârea până la Piscul Negru. Dacă în acest interval (va dura vreo patru ore operațiunea asta) cineva chiar va avea nevoie de ajutorul nostru, va trebui să aștepte. Mulțumim pentru înțelegere!”, se mai spune în postarea celor de la Salvamont Argeș.

Post-ul Salvamontiștii din Argeș, scoși din sărite de o femeie care a cerut să transportată cu elicopterul pentru un deget rupt apare prima dată în Libertatea.

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close