Loading...
InternationalitaliaMatteo SalviniMişcarea SardinelePiaţa San Giovanniroma

„Sardinele” italiene au ieşit în stradă. Haos pe străzile Capitalei. Foto în articol


La Roma a avut loc cel mai mare miting de până acum

Zeci de mii de membri ai Mișcării „Sardinele”, condusă de tineret a manifestat astăzi la Roma în încercarea de a agita în continuare politica țării și de a lupta împotriva xenofobiei.

Mişcarea s-a născut cu o lună în urmă la Bologna, unde o manifestaţie organizată de patru necunoscuţi a adunat în mod surprinzător peste 15.000 de persoane care au protestat împotriva a ceea ce activiştii numesc ″discursul urii şi al diviziunii″⁣.

Mişcarea „Sardinele” a devenit un simbol împotriva liderului de extrema dreaptă Matteo Salvini – fost ministru de interne și viceprim-ministru în precedentul guvern de coaliție din Italia și care a încercat să stopeze imigrația.

Organizatorii au declarat că peste 100.000 de oameni s-au angajat să participe la mitingul de sâmbătă, care a început la 15:00, ora locală, în imensa piață San Giovanni din centul Romei.

„Suntem peste 100 de mii, am umplut Piaţa San Giovanni. Și mâine vom discuta despre ce va fi” a declarat Valerio Renzoni , unul dintre organizatori, potrivit celor relatate de roma.repubblica.

Sardinele cuceresc Piazza San Giovanni. Santori: „Suntem 100 de mii, obiectivul atins”

Imagini pentru roma delle sardine în piazza san giovanni
Imagine similară
Imagini pentru roma delle sardine în piazza san giovanni
Video: AICI

Loading...

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close