În minunata regiune Tulcea din România, SC ACVILA SRL strălucește ca o prezență cheie în industria agricolă, axându-se pe cultivarea, producția, prelucrarea și distribuția semințelor de floarea soarelui. Cu o experiență de peste două decenii, această companie și-a consolidat reputația ca furnizor de semințe de cea mai înaltă calitate, contribuind semnificativ la dezvoltarea industriei agricole și a celei alimentare.

Cultivarea Floarea Soarelui

Cultivarea semințelor de floarea soarelui reprezintă coloana vertebrală a activității SC ACVILA SRL. Această cultură versatilă, cunoscută științific sub denumirea Helianthus annuus, găsește aplicabilitate într-o multitudine de industrii, de la producția de ulei vegetal până la industria alimentară.

Producția și Prelucrarea

Compania nu se limitează doar la etapa de cultivare; ea se implică activ și în producția și prelucrarea semințelor de floarea soarelui. Acest proces de prelucrare este crucial pentru obținerea unui ulei de floarea soarelui de cea mai înaltă calitate, renumit pentru aroma sa bogată și valoarea sa nutritivă. Procesul de prelucrare asigură separarea semințelor de floarea soarelui de restul plantei, garantând un produs pur și sănătos.

Comercializarea Produselor Agricole

SC ACVILA SRL nu se oprește doar la producția și prelucrarea semințelor, ci joacă un rol cheie în comercializarea produselor agricole. Acest lucru include distribuția semințelor de floarea soarelui în industria alimentară și în producția de ulei vegetal, asigurându-se că produsele lor ajung la consumatori în cea mai bună formă.

Informații de Contact

Dacă doriți să aflați mai multe despre SC ACVILA SRL sau să stabiliți o colaborare, puteți lua legătura cu aceștia la adresa din Tulcea:

Adresa: Tulcea, Măcin, str. Viticultori, nr. 1

Telefon: 0240/573181

Email: sc.acvila.srl@gmail.com

Website: https://acvila-seminte.ro/

Această companie din Tulcea și-a asumat un angajament serios în ceea ce privește producția de semințe de floarea soarelui de cea mai înaltă calitate și a devenit un jucător semnificativ în industria agricolă și alimentară a României. Cu o experiență îndelungată și o prezență solidă pe piață, SC ACVILA SRL oferă produse agricole de calitate superioară, apreciate în industria alimentară și în producția de ulei vegetal. Dacă sunteți în căutarea produselor de cea mai bună calitate din acest domeniu, nu ezitați să-i contactați pentru mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *