În orașul Iași, dorința de a obține permisul de conducere și de a deveni șoferi responsabili găsește un partener de încredere în Auto XOR Drive SRL. Cu o reputație solidă în domeniu și o abordare orientată către nevoile cursanților, această școală de șoferi se remarcă prin calitatea serviciilor și atenția acordată fiecărui cursant. Dacă vă aflați în căutarea unei școli de șoferi în Iași pentru obținerea permisului auto categoria B, Auto XOR Drive SRL este alegerea ideală.

Procesul de Înscriere la Auto XOR Drive SRL

Pentru a începe procesul de înscriere la cursurile oferite de Auto XOR Drive SRL, trebuie să furnizați o serie de documente esențiale. Printre acestea se numără fisa medicală, avizul medical, cazierul judiciar, copia cărții de identitate și un avans. Aceste documente sunt cruciale pentru a vă începe călătoria către obținerea permisului de conducere și pentru a vă asigura că îndepliniți toate cerințele legale.

Etapele Cursului de Conducere

Auto XOR Drive SRL oferă un program de instruire complet, care combină teoria cu practica pentru a asigura că fiecare cursant devine un șofer conștient și responsabil. Cursul teoretic se desfășoară pe o durată totală de 24 de ore și acoperă subiecte esențiale precum legislația rutieră, conducerea preventivă, acordarea primului ajutor și cunoașterea tehnică a vehiculului.

Partea practică a cursului are o durată totală de 30 de ore și este supervizată de instructori experimentați și calificați. În cadrul acestei etape, cursanții vor învăța și vor dezvolta abilitățile practice de conducere, obținând încrederea necesară pentru a deveni șoferi competenți și siguri pe drumurile publice.

Prețurile și Serviciile Adiționale

Auto XOR Drive SRL oferă un pachet complet de cursuri pentru categoria B la un preț accesibil de 2000 de lei. Acest preț include toate materialele didactice necesare și orele de instruire atât teoretice, cât și practice. În plus, pentru clienții interesați să-și îmbunătățească abilitățile de conducere, școala oferă ședințe suplimentare de conducere la un cost de 125 de lei per ședință.

Contactați Auto XOR Drive SRL

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie la cursurile oferite de Auto XOR Drive SRL, puteți lua legătura folosind următoarele date de contact:

Dacă sunteți în căutarea unei școli de șoferi de încredere în Iași, Auto XOR Drive SRL este alegerea perfectă. Cu o echipă de profesioniști dedicați și o abordare orientată către succesul cursanților, veți primi pregătirea necesară pentru a deveni șoferi competenți și siguri pe drumurile publice. Alegeți Auto XOR Drive SRL pentru a vă transforma visul de a conduce în realitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *