Dacă sunteți hotărât să obțineți permisul de conducere sau doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere, școala de șoferi LPS Constanța este partenerul de încredere pe care îl căutați. Cu 14 ani de experiență în formarea șoferilor și o echipă de instructori auto profesioniști, suntem aici pentru a vă ghida în această călătorie spre a deveni șoferi încrezători și responsabili.

Locație Centrală și Accesibilă Situată pe Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța, locația noastră centrală vă oferă ușurință de acces din orice zonă a orașului. Avem la dispoziție facilități moderne, asigurându-vă un mediu confortabil pentru învățare.

Instructori Experimentați La școala de șoferi LPS, ne concentrăm pe calitatea instruirii. Echipa noastră de instructori auto cu experiență va lucra alături de voi, oferindu-vă feedback util și îndrumare în procesul de învățare.

Flotă Modernă de Autoturisme Pentru a vă familiariza cu cele mai recente tehnologii și caracteristici de siguranță, punem la dispoziție o gamă variată de autoturisme noi și bine întreținute.

O Istorie de Succes Cu 14 ani de experiență în pregătirea șoferilor, am format o mulțime de șoferi siguri și competenți. Această experiență solidă ne-a consolidat reputația și ne-a permis să adaptăm instruirea la nivelul de experiență și încredere al fiecărui cursant.

Pentru mai multe informații, inclusiv tarife și programare, vă invităm să ne sunați la numerele de telefon 0723 622 590 sau 0726 315 333. Pentru întrebări suplimentare sau asistență, ne puteți contacta prin e-mail la office.lpstraining@gmail.com. Echipa noastră este aici pentru a vă sprijini în călătoria dvs. de a deveni șoferi responsabili și siguri.

Alegeți școala de șoferi LPS Constanța pentru a vă pregăti pentru o viață de conducere sigură și încrezătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *